Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
3 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Justyna Leśniak
3 lat temu

Uwielbiam i fasolę, i kurki, bardzo ciekawy przepis! Pasta musi być świetna z razowym chlebem 🙂

Gosia
Gosia
2 lat temu

Pasty masz w ogóle mega, tylko ta fasola i inne strączki mają jedną zdecydowaną wadę – kłopoty trawienne, a ten majeranek to jakoś słabo działa 🙁

Magda Gembacka
2 lat temu
Reply to  Gosia

Do strączków trzeba przyzwyczaić swój układ trawienny. Ważne jest nie tylko dodawanie odpowiednich przypraw, ale również odpowiednie moczenie i gotowanie strączków. 🙂

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x