Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

8
Dodaj komentarz

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Make it healthierMagda GembackaAlaMalgorzatagin Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Daria.
Gość

coś czuję, że taki krem niedługo zaserwuję sobie na śniadanie – idealnie wpasowuje się w jesienną pogodę za oknem 🙂 poza tym, uwielbiam budynie z kaszy jaglanej!
świetne zdjęcia 🙂

Make it healthier
Gość
Make it healthier

Pysznie! I zdrowo!:) mmmmm:)
Pozdrawiam i zapraszam również do mnie:)
http://www.make-it-healthier.blogspot.com

Magda Gembacka
Gość

Koniecznie zaserwuj 🙂 Pozdrawiam

gin
Gość

Ma cudowny kolor!
Zjadłabym 🙂

Malgorzata
Gość

Przyprawa piernikowa jeszcze wzmocni smak – moim zdaniem potrawa bardziej wpisuje się w zimowe klimaty. Akurat mrożę dynię, więc trochę poczekam z deserem.

Magda Gembacka
Gość

Jasne, poczekaj 🙂 Dla mnie to deser idealny na chłodne jesienne dni 🙂 Pozdrawiam

Ala
Gość
Ala

Łamiąc czasem zasady paleo u starszego syna pojawia się jakiś bezgluten, najczęściej basmati i jaglanka. I tak też, w ramach nagrody za brak cukru w diecie, mój dziesięciolatek zajadał budyń z tego przepisu. Jedyną zmianą był olej kokosowy zamiast migdałów. Jako że ja jestem całkowicie bezzbożowa mogę tylko zacytować opinię syna, że budyń jest wyśmienity 🙂 Wczoraj wersja waniliowo-piernikowa a dziś na śniadanie z dodatkiem kakao

Magda Gembacka
Gość

Alu, cieszę się, że bydyń smakował twojemu synkowi 🙂