fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
16 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Kasia K.
9 lat temu

Wszystko mam w domu. Po pracy się za niego biorę!

Ania
9 lat temu

Podobne musy jaglane robię z rozmaitymi owocami, ale na rabarbar jeszcze nie wpadłam. Skorzystam z Twojego pomysłu, dziękuję za przepis

margot
9 lat temu

Cudo , Magda a czym miksujesz na tak gładko?

margot
9 lat temu

nooo to zazdroszczę, hm ja mam taki gorszy zdecydowania sprzęt , no nic

Justek
Justek
9 lat temu

Cudowne! Dziś zrobiłam na śniadanie, co prawda bez daktyli, ale rabarbar z własnego ogródka był tak cudownie słodki… <3

iwona
iwona
9 lat temu

ok rozumiem z rabarbarem nie można przesadzać, ale odkąd spróbowałam tej wersji jaglanej to się zakochałam i jem ciągle i ciągle, mam nadziej że jakoś tą ilość kwasu szczawiowego w diecie przeżyje:)

trackback

[…] już kilka jaglanych kremów/budyniów: śliwkowo – czekoladowy, czekoladowy, piernikowy, rabarbarowy i jeszcze o smaku […]

trackback

[…] przepis pochodzi ze strony  ammniam […]

Agnieszka Golec
Agnieszka Golec
6 lat temu

Czy kasza manna lub kukurydziana mogą być, bo właśnie mam zbędny rabarbar

Agnieszka Golec
Agnieszka Golec
6 lat temu

Czy kasza manna lub kukurydziana mogą być, bo właśnie mam zbędny rabarbar?

Magda Gembacka
6 lat temu

Z kaszą manną powinno wyjść 🙂 Pozdrawiam

16
0
Would love your thoughts, please comment.x