fbpx

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
5 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Kasia
Kasia
1 rok temu

Dojrzałe banany mrożę i robię z nich lody. Zaś cięte zioła (natka pietruszki, koperek, itp.) przechowuję w lodówce stojące w słoiku z wodą – każde w osobnym. Zachowują świeżość nawet 3 tygodnie 🙂

Kasia
Kasia
1 rok temu

Nie, nie – stoją jak w wazonie 🙂 kiedyś nie kupowałam ciętych ziół bo szybko więdły, a teraz mam je zawsze pod ręką 😀 wytrzymują mi min. dwa tygodnie. Im świeższe, tym dłużej.

PiotrP
16 dni temu

Bardzo trafne spostrzeżenia. Odpowiednie przechowywanie produktów jest bardzo ważne. Obecnie w lodówkach posiadamy wiele fajnych rozwiązań, na przykład szuflady z ikonkami produktów żywnościowych. Łatwo zatem poznać w którym miejscu kłaść dany produkt, bowiem w lodówkach panuje różna teremeratura.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x