Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
11 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
margot
6 lat temu

Magda , z ta zima to mam podobnie , choć ja lubię chyba wszystkie pory roku , wczoraj było rano -5 , ucieszyłam się jak dzieciak , szkoda ,ze nie ma jeszcze śniegu 😀
A ta potrawka bardzo w zimowych klimatach , buraki, kasza gryczana , jarmuż , świetna
p.s dziękuję za odpowiedz odnośnie kokosowych wiórków

margot
6 lat temu

Madzia , śnieg pada !!!!!

ewelina
ewelina
6 lat temu

Co prawda z zimowym apelem się nie zgadzam, ale przepis był na tyle zachęcający, że zrobiłam. Użyłam wędzonego tofu polsoi, kaszę mieszaną (pół na pół paloną i niepaloną), a buraki zamiast gotować upiekłam w piekarniku. Całość posypałam rzeżuchą (własnoręcznie wyhodowaną!) 🙂

Ania
6 lat temu

Pyszne danie. Nie miałam tofu (dzień wcześniej w sklepie ze zdrową żywnością zapomniałam kupić), więc zapiekłam z camembertem. To nie to samo oczywiście, ale i tak wyszło wspaniale. Będę robić częściej!

Monika
Monika
5 lat temu

Planuję sobie właśnie obiad na jutro i wybrałam ten przepis. Zastanawiam się tylko czy mozna by czymś zastąpić tofu? Jeszcze się do niego nie przekonałam…

Anna
Anna
4 lat temu

Było przepyszne! Najmłodsza nawet zjadła:) uwielbiam Pani przepisy!

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  Anna

Bardzo mi miło. Dzięki 🙂

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x