Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

11
Dodaj komentarz

avatar
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Buckwheat with tofu and beetroot – tunedintofoodMagda GembackaAnnaMagdaMonika Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
margot
Gość

Magda , z ta zima to mam podobnie , choć ja lubię chyba wszystkie pory roku , wczoraj było rano -5 , ucieszyłam się jak dzieciak , szkoda ,ze nie ma jeszcze śniegu 😀
A ta potrawka bardzo w zimowych klimatach , buraki, kasza gryczana , jarmuż , świetna
p.s dziękuję za odpowiedz odnośnie kokosowych wiórków

margot
Gość

Madzia , śnieg pada !!!!!

ewelina
Gość
ewelina

Co prawda z zimowym apelem się nie zgadzam, ale przepis był na tyle zachęcający, że zrobiłam. Użyłam wędzonego tofu polsoi, kaszę mieszaną (pół na pół paloną i niepaloną), a buraki zamiast gotować upiekłam w piekarniku. Całość posypałam rzeżuchą (własnoręcznie wyhodowaną!) 🙂

Ania
Gość

Pyszne danie. Nie miałam tofu (dzień wcześniej w sklepie ze zdrową żywnością zapomniałam kupić), więc zapiekłam z camembertem. To nie to samo oczywiście, ale i tak wyszło wspaniale. Będę robić częściej!

Monika
Gość
Monika

Planuję sobie właśnie obiad na jutro i wybrałam ten przepis. Zastanawiam się tylko czy mozna by czymś zastąpić tofu? Jeszcze się do niego nie przekonałam…

Anna
Gość
Anna

Było przepyszne! Najmłodsza nawet zjadła:) uwielbiam Pani przepisy!

Magda Gembacka
Gość

Bardzo mi miło. Dzięki 🙂

trackback