Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

12
Dodaj komentarz

avatar
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MagdaBeataMagda GembackaolaMarta Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Ania
Gość
Ania

Pierwszy raz komentuje jakikolwiek blog a jestem pod tak ogromnym wrazeniem ze musze bardzo podziekowac za ten przepis. Fasolka absolutnie boska! Teraz przegladan inne przepisy i napewno bede probowac 🙂

gosc
Gość
gosc

witam, zrobiłam właśnie fasolkę, wyszła pyszna, ale zamiast pietruszki, której nie miałam – porcje fasolki posypałam parmezanem – oczywiście zrobionego wedlug przepisu am mniam. Parmezan dodał takiej glębi, że z pysznej fasolki zrobiła się nieziemska 🙂

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Bardzo się cieszę, że smakowała 🙂

Betty Asha
Gość
Betty Asha

że też wcześniej nie odkryłam tego bloga ! Przepis niebawem wykorzystam , tylko niech mi fasolka borlotti obrodzi 🙂 Ja też przeważnie nie szukam smaku mięsa w daniach bezmięsnych , wyjątkiem jest bigos z kiszonej kapusty , żurek i kapuśniak , może nawet nie smaku mięsa ale żeby te potrawy miały smak ….z bigosem sobie poradziłam – mnóstwo śliwek i synek uwielbia , kapuśniak – najlepszy to kapuśniako-cebulowa czyli dużo duszonej cebuli , praktycznie pół na pół z kapuchą . Jedynie z żurkiem nie mogę sobie poradzić …

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

😀 ak zrobisz to daj znać, czy smakowała 🙂 A przepis na żurek też jest na blogu, może przypadnie Ci do gustu 🙂 Pozdrawiam

Marta
Gość

Własnie kończę gotowanie 😀 Jestem ciekawa smaku, bo pachnie wyśmienicie <3

ola
Gość
ola

przepis super! ja dodałam jeszcze wędzone tofu i smak obłędny!

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Ciesze się, że smakowało 🙂

Beata
Gość
Beata

A czy fasola z puszki też się sprawdzi?