fbpx

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
15 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Ania
Ania
7 lat temu

Pierwszy raz komentuje jakikolwiek blog a jestem pod tak ogromnym wrazeniem ze musze bardzo podziekowac za ten przepis. Fasolka absolutnie boska! Teraz przegladan inne przepisy i napewno bede probowac 🙂

gosc
gosc
7 lat temu

witam, zrobiłam właśnie fasolkę, wyszła pyszna, ale zamiast pietruszki, której nie miałam – porcje fasolki posypałam parmezanem – oczywiście zrobionego wedlug przepisu am mniam. Parmezan dodał takiej glębi, że z pysznej fasolki zrobiła się nieziemska 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  gosc

Bardzo się cieszę, że smakowała 🙂

Betty Asha
Betty Asha
6 lat temu

że też wcześniej nie odkryłam tego bloga ! Przepis niebawem wykorzystam , tylko niech mi fasolka borlotti obrodzi 🙂 Ja też przeważnie nie szukam smaku mięsa w daniach bezmięsnych , wyjątkiem jest bigos z kiszonej kapusty , żurek i kapuśniak , może nawet nie smaku mięsa ale żeby te potrawy miały smak ….z bigosem sobie poradziłam – mnóstwo śliwek i synek uwielbia , kapuśniak – najlepszy to kapuśniako-cebulowa czyli dużo duszonej cebuli , praktycznie pół na pół z kapuchą . Jedynie z żurkiem nie mogę sobie poradzić …

Magda Gembacka
Magda Gembacka
6 lat temu
Reply to  Betty Asha

😀 ak zrobisz to daj znać, czy smakowała 🙂 A przepis na żurek też jest na blogu, może przypadnie Ci do gustu 🙂 Pozdrawiam

Marta
5 lat temu

Własnie kończę gotowanie 😀 Jestem ciekawa smaku, bo pachnie wyśmienicie <3

ola
ola
5 lat temu

przepis super! ja dodałam jeszcze wędzone tofu i smak obłędny!

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  ola

Ciesze się, że smakowało 🙂

Beata
Beata
4 lat temu

A czy fasola z puszki też się sprawdzi?

Lidka
Lidka
2 lat temu

Szybkie, niedrogie i smaczne danie. Właśnie jem na obiad.

Anna
Anna
9 miesięcy temu

Najlepsza fasolka po bretońsku ever. Dziękuję za ten przepis.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x