fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
6 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
tartinka
tartinka
11 lat temu

Ja do takich sałatek zawsze dodaję choćby łyżeczkę oleju, ponieważ tłuszcz jest przewodnikiem smaku i tak jakby spaja smakowo wszystkie składniki razem. A że olej rzepakowy sam w sobie smaku nie ma, to nie wpływa na smak sałatki 🙂

Aurora
11 lat temu

JA ostatnio cała jestem zakochana w kuchni meksykańskiej 😀

Kobieca Smakoczka
11 lat temu

Popieram poprzedniczkę, że łyżeczka oleju nie zaszkodzi, a spoi smakowo składniki. Nie boicie się moje drogie o problemy z brzuszkiem naszego maluszka? Martwi mnie troszkę ta czerwona fasola w składzie. Czy słusznie? Korzystając z okazji chciałam Was dziewczyny zaprosić na forum kobiet. Tworzę ten portal dla wszystkich kobitek. Taki twór na zwolnieniu spowodowanym moim błogosławionym stanem 🙂

Agata
Agata
11 lat temu

Nie ma Cię i nie ma. Wróć! 🙂

trackback

[…] Ich cechą charakterystyczną jest prostota i dressingowy minimalizm. Na blogu była już  m.in. sałatka meksykańska z fasolą i papryką, sałatka z pomidorami i fasolką szparagową, czy  brokułowa z ziemniakami. Dzisiaj zapraszam […]

6
0
Would love your thoughts, please comment.x