Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

6
Dodaj komentarz

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Sałatka z pomidorami, awokado i morelami | AmmniamAgataKobieca SmakoczkaAuroraMagdalena Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
tartinka
Gość
tartinka

Ja do takich sałatek zawsze dodaję choćby łyżeczkę oleju, ponieważ tłuszcz jest przewodnikiem smaku i tak jakby spaja smakowo wszystkie składniki razem. A że olej rzepakowy sam w sobie smaku nie ma, to nie wpływa na smak sałatki 🙂

Aurora
Gość

JA ostatnio cała jestem zakochana w kuchni meksykańskiej 😀

Kobieca Smakoczka
Gość

Popieram poprzedniczkę, że łyżeczka oleju nie zaszkodzi, a spoi smakowo składniki. Nie boicie się moje drogie o problemy z brzuszkiem naszego maluszka? Martwi mnie troszkę ta czerwona fasola w składzie. Czy słusznie? Korzystając z okazji chciałam Was dziewczyny zaprosić na forum kobiet. Tworzę ten portal dla wszystkich kobitek. Taki twór na zwolnieniu spowodowanym moim błogosławionym stanem 🙂

Agata
Gość
Agata

Nie ma Cię i nie ma. Wróć! 🙂

trackback

[…] Ich cechą charakterystyczną jest prostota i dressingowy minimalizm. Na blogu była już  m.in. sałatka meksykańska z fasolą i papryką, sałatka z pomidorami i fasolką szparagową, czy  brokułowa z ziemniakami. Dzisiaj zapraszam […]