Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

15
Dodaj komentarz

avatar
8 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MagdaAlaMagda GembackaAnna KAnna Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Daria.
Gość

taką pastą mogłabym smarować kanapki każdego dnia – domowe najlepsze 🙂 zapisuję!

margot
Gość

Ja też lubię mieć jakąś pastę w lodówce, a ta jest wyjątkowo smakowite , soczewica , orzechy
Śliczne zdjecia Magda

Paulina
Gość
Paulina

Ale pychota 🙂

Gosia
Gość
Gosia

a czy może być zielona soczewica?

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Gosiu, jasne może być zielona 🙂

Bietka
Gość
Bietka

Witam,
Chcialam zapytac o orzechy: co to znaczy ze maja byc prazone? Oraz ja mam orzechy laskowe luskane czyli rozumiem,ze mam sciagnac z nich brazowe powlaczke- co chyba tez bedzie dosc trudne ale sproboje.
Pozdrawiam serdecznie.

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Żeby pozbyć się brązowej skórki z orzechów, trzeba je na 15 -20 minut włożyć do piekarnika rozgrzanego do 170 C. Wtedy skórka pęka. Jak ostygną wystarczy potrzeć orzechy i w ten sposób pozbyć się skórek.

Pozdrawiam 🙂

Anna
Gość
Anna

kolejna fajna pasta orzechy plus strączki z Pani bloga:) P.S. we wstępie są orzechy wloskie zamiast laskowych.

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Aniu, cieszę się, że pasta smakowała. Dzięki za spostrzegawczość – już poprawiam 😉

Anna K
Gość
Anna K

Pasta jest przepyszna. Daje Energii na caly dzien! Dziekuje Ci za twoje przepisy i inspiracje.

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Nie ma za co. Cieszę się, że smakuje 🙂

Ala
Gość
Ala

To w końcu z jakich orzechów ta pasta???