fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
15 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Daria.
9 lat temu

taką pastą mogłabym smarować kanapki każdego dnia – domowe najlepsze 🙂 zapisuję!

margot
9 lat temu

Ja też lubię mieć jakąś pastę w lodówce, a ta jest wyjątkowo smakowite , soczewica , orzechy
Śliczne zdjecia Magda

Paulina
Paulina
9 lat temu

Ale pychota 🙂

Gosia
Gosia
9 lat temu

a czy może być zielona soczewica?

Magda Gembacka
Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Gosia

Gosiu, jasne może być zielona 🙂

Bietka
Bietka
9 lat temu

Witam,
Chcialam zapytac o orzechy: co to znaczy ze maja byc prazone? Oraz ja mam orzechy laskowe luskane czyli rozumiem,ze mam sciagnac z nich brazowe powlaczke- co chyba tez bedzie dosc trudne ale sproboje.
Pozdrawiam serdecznie.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Bietka

Żeby pozbyć się brązowej skórki z orzechów, trzeba je na 15 -20 minut włożyć do piekarnika rozgrzanego do 170 C. Wtedy skórka pęka. Jak ostygną wystarczy potrzeć orzechy i w ten sposób pozbyć się skórek.

Pozdrawiam 🙂

Anna
Anna
9 lat temu

kolejna fajna pasta orzechy plus strączki z Pani bloga:) P.S. we wstępie są orzechy wloskie zamiast laskowych.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Anna

Aniu, cieszę się, że pasta smakowała. Dzięki za spostrzegawczość – już poprawiam 😉

Anna K
Anna K
9 lat temu

Pasta jest przepyszna. Daje Energii na caly dzien! Dziekuje Ci za twoje przepisy i inspiracje.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Anna K

Nie ma za co. Cieszę się, że smakuje 🙂

Ala
Ala
6 lat temu

To w końcu z jakich orzechów ta pasta???

15
0
Would love your thoughts, please comment.x