Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

26
Dodaj komentarz

avatar
16 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Budyń dyniowo-jaglany z piernikową nutą - jesienny podwieczorekKrem / budyń dyniowo-jaglany z piernikową nutą | AmmniamMagdaAnnaMagdalena Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Magdalena
Gość
Magdalena

Pycha! Zrobię jutro na śniadanie 🙂

margot
Gość

jest , jest Madzia , ja tam znałam przyczynę ciszy na blogu ,ale stęskniłam się ,a mus to wiadomo mus zrobić 😀

Ania
Gość

Czekałam na Twój kolejny wpis! Cieszę się, że znowu jesteś! Gratuluję szczęśliwej Mamie i pozdrowienia dla Córeczki!

anna
Gość
anna

polecam jabłko upieczone! (tylko miąższ)- wtedy jest mega szarlotkowo i przepysznie..
A

Marzena
Gość
Marzena

Super pomysl na sniadanie.rewelacja, jutro wyprubuje….,
Wlasnie czekalam na nowy wpis.

Monika
Gość
Monika

Gratulacje z okazji narodzin córeczki! Bloga podglądam od dłuższego czasu i żałowałam, że nie pojawiało się nic nowego. A tu dziś niespodzianka i w dodatku z kaszą jaglaną w roli głównej. Od dawna się do niej przymierzam, czytając wszędzie o jej zaletach, choć jestem zniechęcona nieudanymi próbami ugotowania jej idealnie. Ale taki koktajl na pewno mi się uda! Pozdrawiam!

zaanka1
Gość
zaanka1

Witaj, super, ze już wróciłaś; cieplutkie pozdrowienia dla Ciebie i Karolinki Skąd te wanilię wytrzasnąć Pani z mojego sklepu z dobrą żywnością nic o takiej wanilii nie słyszała, ma tylko laski wanilii. Może ktoś z czytelników wie?

Gosia
Gość
Gosia

Pyszny musik. Dziś zrobiłam i zjadłam razem z rocznym synkiem 🙂 Na pewno będzie to stała pozycja.

AnetaNatalia
Gość
AnetaNatalia

Gratuluję Córeczki – niech rośnie zdrowo i radośnie.
Spaliłam dwa garnki gotując kaszę (w kuchni jestem jak słoń w składzie porcelany), ale mus wyszedł bardzo pyszny (tylko migdały wg mnie zbędne – chyba że dodane ze względów estetyczno – dekoratorskich ;). Dla mnie obecnie, jako matki karmiącej, super urozmaicenie menu. Oby więcej takich inspirujących przepisów 🙂 Będę wyczekiwać niecierpliwie – tym bardziej, że niedługo rozpoczynamy poszerzanie menu naszego Maluszka.

Edyta
Gość
Edyta

Gratulacje! Wypróbuje przepis niedlugo 😀

Mądra Lala
Gość
Mądra Lala

Bardzo smaczny przepis. Mam jednak uwagę do Pani E.Lorenc – cynamon i gałka muszkatołowa – tak naprawdę to żadne przyprawy rozgrzewające nie są przeznaczone dla dzieci w 7 miesiącu życia. Należałoby zaznaczyć, że dla takich maluchów z przypraw trzeba zrezygnować, bo one zwyczajnie tego nie potrzebują. Muszę dodać, że ja moim dzieciom dodawałam przyprawy, bo nie jemy mięsa więc chciałam żeby coś nas grzało i było aromatycznie – doprowadziłam do tego, że dzieciaki wysuszyłam! Jakby to powiedzieć z medycyny chińskiej trochę wypaliłam im Jin i musiałam się sporo napracować, żeby je przywrócić do równowagi. Jeszcze raz piszę – przyprawy nie… Czytaj więcej »

Balcerzak
Gość
Balcerzak

Super przepis. Zrobiłam już kilka razy ten mus. PYCHOTA 🙂

Ania
Gość

U mnie od długiego już czasu króluje jaglanka, pyszna, zdrowa i pożywna! Dziękuję za ten przepis, na pewno wypróbuję.

Anna
Gość
Anna

Czy mleko owsiane się nada? Jak Pani myśli? A jeśli ryżowe to takie z gotowanego ryżu czy raczej rzadsze z surowego?

trackback

[…] Na blogu znajdziecie już kilka jaglanych kremów/budyniów: śliwkowo – czekoladowy, czekoladowy, piernikowy, rabarbarowy i jeszcze o smaku szarlotki. […]

trackback

[…] Na blogu znajdziecie już kilka jaglanych kremów/budyniów: śliwkowo – czekoladowy, czekoladowy, piernikowy, rabarbarowy i jeszcze o smaku szarlotki. […]