fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
12 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Małgosia
Małgosia
11 lat temu

Ile majonezu wychodzi z tego przepisu i jak długo można go przechowywać?

margot
11 lat temu

Magda , jak ja bym chciała być twoja bliską sąsiadką , o matko co przepis to piszczę z zachwytu

Kasia J.
11 lat temu

Zapraszam do akcji „Wegańska Wielkanoc”:
vegespot.pl/akcje/46/weganska-wielkanoc

Akcja opóźniona w tym roku, ale mimo tego zapraszamy do dodania Wielkanocnych przepisów wegańskich.

Serdecznie pozdrawiam, i życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych 🙂

coscik
11 lat temu

Ja też chcę być Twoją sąsiadką 😉

neta
neta
11 lat temu

Majonez wyszedł obłędny ! 🙂 Co prawda nie miałam suszonej cebulki ale i bez niej przepysznie smakuje. Nie przypuszczałam, że gałka muszkatułowa nada mu taki ciekawy smak 🙂 No i nie miałam mleka roślinnego ale pomyślałam sobie, że jeśli robi się mleko z orzechów nerkowca to po prostu na początku zmiksowałam orzechy z małą ilością wody dodając jej potem żeby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Właśnie zajadam się sałatką pisząc ten komentarz 🙂
Dziękuję za Twojego bloga 🙂

trackback

[…] Mleko z nerkowców Majonez z nerkowców […]

trackback

[…] np. z wegańskim majonezem  i natką pietruszki lub […]

trackback

[…] towarzystwie majonezu z nerkowców z dodatkiem świeżego koperku smakują wyśmienicie.  Można podać je również z innym sosem […]

12
0
Would love your thoughts, please comment.x