Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

12
Dodaj komentarz

avatar
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Proste i smaczne placki ziemniaczano-porowe | AmmniamPieczone ziemniaki faszerowane grzybami | AmmniamPełnosprawna kuchnia: mleka z różnych orzechów | chorobyrzadkieMagdalenaneta Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Małgosia
Gość
Małgosia

Ile majonezu wychodzi z tego przepisu i jak długo można go przechowywać?

margot
Gość

Magda , jak ja bym chciała być twoja bliską sąsiadką , o matko co przepis to piszczę z zachwytu

Kasia J.
Gość

Zapraszam do akcji “Wegańska Wielkanoc”:
vegespot.pl/akcje/46/weganska-wielkanoc

Akcja opóźniona w tym roku, ale mimo tego zapraszamy do dodania Wielkanocnych przepisów wegańskich.

Serdecznie pozdrawiam, i życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych 🙂

coscik
Gość

Ja też chcę być Twoją sąsiadką 😉

neta
Gość
neta

Majonez wyszedł obłędny ! 🙂 Co prawda nie miałam suszonej cebulki ale i bez niej przepysznie smakuje. Nie przypuszczałam, że gałka muszkatułowa nada mu taki ciekawy smak 🙂 No i nie miałam mleka roślinnego ale pomyślałam sobie, że jeśli robi się mleko z orzechów nerkowca to po prostu na początku zmiksowałam orzechy z małą ilością wody dodając jej potem żeby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Właśnie zajadam się sałatką pisząc ten komentarz 🙂
Dziękuję za Twojego bloga 🙂

trackback

[…] Mleko z nerkowców Majonez z nerkowców […]

trackback

[…] np. z wegańskim majonezem  i natką pietruszki lub […]

trackback

[…] towarzystwie majonezu z nerkowców z dodatkiem świeżego koperku smakują wyśmienicie.  Można podać je również z innym sosem […]