Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
8 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
karmel-itka
6 lat temu

cudne zdjęcia. nie znoszę ziemniaczanych frytek, ale te mnie zaintrygowały :]

kalinas
6 lat temu

wyglądają całkiem apetycznie, chętnie spróbuję zrobić

ola
ola
6 lat temu

ja przed włożeniem do piekarnika gotuję 5-10 minut na parze i nie trzeba później tak długo piec, i są bardziej miękkie

anka
anka
5 lat temu

piec z termoobiegiem, czy góra-dół, czy jeszcze jakoś inaczej? nigdy nie wiem

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  anka

Termoobieg, ale góra-dół też będzie okej 🙂

trackback

[…] Kolacja: Sałatka z sałatą rzymską, rukolą, z makaronem z surowej dyni, cząstkami pomarańczy, sok z cytryny, sól Purée z kalafiora z koperkiem Frytki z selera z sosem pomidorowym […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x