fbpx

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
9 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
dorota
dorota
5 lat temu

Pani Magdo, ponieważ często korzystam z Pani przepisów i ufam Pani wiedzy proszę mi powiedzieć, jak Pani przygotowuje kasze i płatki przed gotowaniem. Czy je Pani namacza, czy nie? Ja już zupełnie zgłupiałam czytając o kwasie fitowym. Mam 9-miesięcznego synka i dbam o jego dietę. I chyba za dużo czytam;)

Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  dorota

Cześć Doroto, ja nie namaczam przed gotowaniem kasz ani płatków. Namaczam z reguły orzechy, ale też nie zawsze. Ja nie przejmuję się tym kwasem zbytnio 🙂

Margot
Margot
5 lat temu

Magda kusisz , taki maja piękny kolor , a skład też . Madzia a jak trzymają świeżość?

Magda Gembacka
5 lat temu

Alciu, dzięki 🙂 Jeśli chodzi o świeżość to trudno mi powiedzieć, bo u nas nigdy nie doczekują następnego dnia – takie z nas łasuchy 🙂

dorota
dorota
5 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Dziękuję za odpowiedź:)

Monika Fikimiki
Monika Fikimiki
5 lat temu

Cudo! Jutro chce robic..Czy moge zastapic drozdze w proszku swiezymi?

Magda Gembacka
5 lat temu

🙂 Ja zawsze robię z suszonych drożdży, ale można je zastapić świeżymi. Tyle tylko, że trzeba ich dać więcej około 25 g i zrobić zaczyn wcześniej 🙂

Teresa
Teresa
4 lat temu

mam pytanie, nie mam musu dyniowego – czy mozna go czyms zastapic??

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  Teresa

tak, puree z gotowanej marchewki

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x