Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

9
Dodaj komentarz

avatar
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Magda GembackaTeresaMonika FikimikidorotaMargot Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
dorota
Gość
dorota

Pani Magdo, ponieważ często korzystam z Pani przepisów i ufam Pani wiedzy proszę mi powiedzieć, jak Pani przygotowuje kasze i płatki przed gotowaniem. Czy je Pani namacza, czy nie? Ja już zupełnie zgłupiałam czytając o kwasie fitowym. Mam 9-miesięcznego synka i dbam o jego dietę. I chyba za dużo czytam;)

Magda Gembacka
Gość

Cześć Doroto, ja nie namaczam przed gotowaniem kasz ani płatków. Namaczam z reguły orzechy, ale też nie zawsze. Ja nie przejmuję się tym kwasem zbytnio 🙂

Margot
Gość
Margot

Magda kusisz , taki maja piękny kolor , a skład też . Madzia a jak trzymają świeżość?

Magda Gembacka
Gość

Alciu, dzięki 🙂 Jeśli chodzi o świeżość to trudno mi powiedzieć, bo u nas nigdy nie doczekują następnego dnia – takie z nas łasuchy 🙂

dorota
Gość
dorota

Dziękuję za odpowiedź:)

Monika Fikimiki
Gość
Monika Fikimiki

Cudo! Jutro chce robic..Czy moge zastapic drozdze w proszku swiezymi?

Magda Gembacka
Gość

🙂 Ja zawsze robię z suszonych drożdży, ale można je zastapić świeżymi. Tyle tylko, że trzeba ich dać więcej około 25 g i zrobić zaczyn wcześniej 🙂

Teresa
Gość
Teresa

mam pytanie, nie mam musu dyniowego – czy mozna go czyms zastapic??

Magda Gembacka
Gość

tak, puree z gotowanej marchewki