Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

6
Dodaj komentarz

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Magda GembackaAnnaMartaJSMagdalenaFiordiligi Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
margot
Gość

Ja uwielbiam zupy z kaszami czy ryżem , bardzo ciekawy i smakowity przepis

Fiordiligi
Gość

Fajny, prosty przepis, ale nie do końca bezglutenowy… 🙂
Oczywiście nic prostszego, jak tylko nie robić zasmażki albo użyć do niej mąki bg, ale jednak. Piszę to wyłącznie dlatego, że początkujący “bezglutenowcy” czasem nie wiedzą, że mąka pełnoziarnista nie koniecznie oznacza bezglutenowa. Pozdrawiam! I gratuluję bardzo ciekawego bloga 🙂

MartaJS
Gość

Dla mnie to po prostu krupnik, tyle że z ryżem, a nie z kaszą jęczmienną 😉

Anna
Gość
Anna

Też pamiętam ją z dzieciństwa. Pyszna. Robię ją już trzeci raz. Pięcioletnia córka właśnie poprosiła o drugą dokładkę. Dwulatkowi też smakuje:)

Magda Gembacka
Gość

Super. Bardzo się cieszę.