Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

14
Dodaj komentarz

avatar
11 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
KasiamigurkaKasiaHoneyMagdalena Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
mama-igi-tata
Gość

a coś zamiast tofu, co by się nadało? nie zalewać bulionem albo śmietaną czy cuś?

Mama Igora
Gość

🙂 Dzięki za inspirację 🙂 ja zawsze tradycyjnie tylko ziemniaczki z cebulką. nie odważyłam się dodać buraków…a to taki cudny pomysł:) no i moje ulubione wędzone tofu…

milamilo
Gość

czy tofu naprawdę jest takie zdrowe? chlorek wapnia i chlorek magnezu nie czynią tego produktu szczególnie naturalnym…

pepepe
Gość

Witaj,
Mam ochote zrobic takie danie.
Wczoraj ugotowalem soję, zmielilem na miał i odcedzilem mleko od resztek soi.

Czy to co mi zostalo, to jest tofu?
Jak zrobic z tego wedzone tofu? Czy moze byc takie zwykle?

PS. Dodalem rowniez do mleka 1cm wanilli zmielonej w mlynku do kawy i troche wiorek kokosowych…

Pozdrawiam i czekam na odp.

Paula
Gość

idealne na wiosenny obiad! 🙂
przy okazji zapraszam do wzięcia udziału w konkursie: http://justmydelicious.blogspot.com/p/amica-integracje-kulinarne.html 🙂

Aleksandra
Gość

Zapiekanka palce lizać, danie bardzo lekkie i pożywne zarazem. Połączenie tofu z młodymi ziemniaczkami i buraczkami -Pyszne!Polecam i Pozdrawiam 🙂

magjak
Gość

zamiast tofu dodałam fetę, ale już nie soliłam. wyszło super, ale następnym razem wypróbuję z jakimś innym dodatkiem. czekam na Wasze pomysły. wędlina bez konserwantów wydaje się ok. A co jeszcze mogłoby być? Oscypek?

Honey
Gość

Pani Magdaleno, to jest absolutny hit!
Nie pierwszy raz korzystam z Pani rewelacyjnych przepisów (zaglądam tu regularnie, szukając inspiracji na dania dla mojej 1,5 rocznej córeczki), ale ta zapiekanka nie dość, że łatwa w przygotowaniu to przepyszna! Zrobiłam na niedzielny obiad i nawet typowi mięsożercy byli pod wrażeniem 🙂

Kasia
Gość

Hej!
Ja dzisiaj robię i mam pomysł co tam dać zamiast tofu. Kotlety sojowe, najpierw zalać wodą (bulionem – byle nie ze zwykłej kostki) żeby były miękkie a potem sypnąć wędzonej papryki (jak ktoś nie ma to przypraw, które lubi), pokroić w cienkie, podłużne paski i podsmażyć na chrupiąco. Jak już wypróbuję to napiszę jak poszło 🙂

migurka
Gość

Moje ulubione danie, tyle, że ja robię je w wersji mniej zdrowej – dusząc wszystko z boczkiem – buraki i ziemniaki przesiąknięte aromatem boczku – po prostu boskie!
pozdrowienia!

Kasia
Gość
Kasia

Ojj już się nie mogę doczekać młodych ziemniaczków! Już coraz bliżej 🙂