Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
37 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Daria.
4 lat temu

kapuśniak!!! smak dzieciństwa po części, ale nie ten jeden z najprzyjemniejszych… nigdy za nim nie przepadałam. teraz mam ogromną ochotę by go zrobić z Twojego przepisu, więc muszę ją zaspokoić i spróbować w końcu, bo kiszoną kapustę akurat uwielbiam 🙂

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  Daria.

Oj to zrób koniecznie 🙂

MARCIN
MARCIN
4 lat temu

Szczerze? Lepszego w życiu nie jadłem, właśnie go kończę robić i pomimo późnej pory nie mogłem się oprzeć i pół miseczki zniknęło w mgnieniu oka 😉

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  MARCIN

Super, cieszę się, że przypadła Ci do gustu 🙂

Magda Gembacka
4 lat temu

🙂 Nie ma za co 🙂 Pozdrawiam

Natalia Grams
Natalia Grams
4 lat temu

mam pytanie odnoście grzybów, czy wcześniej należy je zalać wodą, czy takie suszone wrzucić?

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  Natalia Grams

Nie trzeba ich moczyć 🙂

Natalia Grams
Natalia Grams
4 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

dziękuję za szybką odpowiedź. Kapuśniak wyszedł bardzo dobry 🙂 Będzie na jutro do pracy.

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  Natalia Grams

Nie ma za co. Super, że kapuśniak wyszedł i smakuje 🙂

Agaaf
Agaaf
4 lat temu

Z dzieciństwa wspominam smak najlepszego kapuśniaku babci koleżanki. Twój kapuśniak przeniósł mnie w tamte czasy!!!kto oglądał ratatuja, ten wie, o co chodzi! przepis jest rewelacyjny, dziękuję ?

Gradz Monika
Gradz Monika
3 lat temu

robi się szybko a smakuje wybornie 😀 w naszym stałym menu domowym oczywiście 😀

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  Gradz Monika

Super. Bardzo się cieszę 🙂

Magdalena
Magdalena
3 lat temu

Właśnie zupa się robi. W okresie jesienno – zimowym jestem totalną zupomaniaczką. 😀 A dodatkowo bardzo fajnie, że przepis wege, bo jestem na diecie roślinnej – i to jest następny dowód, że zup nie trzeba gotować na kościach, mięsie itp. 🙂

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  Magdalena

Mam nadzieję, że zupa smakowała 🙂

Magdalena
Magdalena
3 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Bardzo dobra. 🙂

Marcin
Marcin
3 lat temu

Zrobiłem wszystko według instrukcji ale ziemniaki niechcą sie ugotować wyżej jest napisane ze oddzielnie gotować ale juz w instrukcji tylko zeby obrać i pokroić i wrzucic do zupy i niestety mam problem

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  Marcin

Ups. Zaraz poprawię instrukcję.

Ola
Ola
3 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

U mnie to samo :/.
Instrukcja wciąż nie poprawiona!

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  Ola

Instrukcja poprawiona. Teraz powinno być okej. Przepraszam, że trwało to tak długo.

Ola
Ola
3 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Cały czas jest “W tym czasie obrać ziemniaki, pokroić je w kostkę i dołożyć do zupy. Gotować około 10 minut.”

😀

Patrycja
Patrycja
2 lat temu

A można pominąć sos sojowy? Lub czymś go zastąpić? Córka ma uczulenie na soję.

Magda Gembacka
2 lat temu
Reply to  Patrycja

Można pominąć

Katarzyna
Katarzyna
1 rok temu

Małym dzieciom lepiej nie podawać potraw z grzybami leśnymi. Dla starszych dzieci ok

Zosia
Zosia
1 rok temu

Pycha!

Katarzyna S
Katarzyna S
1 rok temu

Ja lubię zamiast koncentratu użyć sosu gruzińskiego z firmy Tomaty. Dodaje fajnej ostrości więc w chłodne dni taki rozgrzewający kapuśniaczek mmmniamm.

Alicja Blue
Alicja Blue
11 miesięcy temu

Zupka przepyszna. Dziekuje za przepis 🌸

Zuza
Zuza
10 miesięcy temu

Pyszny przepis. Ja daję jeszcze dużo pieprzu.

Kinga
Kinga
8 miesięcy temu

Super przepis! Nie sądziłam, że wege kapuśniak to taka prosta sprawa. Polecam!

Kasia
Kasia
5 miesięcy temu

Robiłam nie raz, uwielbiam! Jak kapuśniak to tylko ten z przepisu wyżej <3

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x