Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

32
Dodaj komentarz

avatar
14 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
MagdaZuzaAlicja BlueKatarzyna SZosia Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Daria.
Gość

kapuśniak!!! smak dzieciństwa po części, ale nie ten jeden z najprzyjemniejszych… nigdy za nim nie przepadałam. teraz mam ogromną ochotę by go zrobić z Twojego przepisu, więc muszę ją zaspokoić i spróbować w końcu, bo kiszoną kapustę akurat uwielbiam 🙂

Magda Gembacka
Gość

Oj to zrób koniecznie 🙂

MARCIN
Gość
MARCIN

Szczerze? Lepszego w życiu nie jadłem, właśnie go kończę robić i pomimo późnej pory nie mogłem się oprzeć i pół miseczki zniknęło w mgnieniu oka 😉

Magda Gembacka
Gość

Super, cieszę się, że przypadła Ci do gustu 🙂

Agaaf
Gość
Agaaf

Z dzieciństwa wspominam smak najlepszego kapuśniaku babci koleżanki. Twój kapuśniak przeniósł mnie w tamte czasy!!!kto oglądał ratatuja, ten wie, o co chodzi! przepis jest rewelacyjny, dziękuję ?

Magda Gembacka
Gość

🙂 Nie ma za co 🙂 Pozdrawiam

Natalia Grams
Gość
Natalia Grams

mam pytanie odnoście grzybów, czy wcześniej należy je zalać wodą, czy takie suszone wrzucić?

Magda Gembacka
Gość

Nie trzeba ich moczyć 🙂

Natalia Grams
Gość
Natalia Grams

dziękuję za szybką odpowiedź. Kapuśniak wyszedł bardzo dobry 🙂 Będzie na jutro do pracy.

Magda Gembacka
Gość

Nie ma za co. Super, że kapuśniak wyszedł i smakuje 🙂

Gradz Monika
Gość
Gradz Monika

robi się szybko a smakuje wybornie 😀 w naszym stałym menu domowym oczywiście 😀

Magda Gembacka
Gość

Super. Bardzo się cieszę 🙂

Magdalena
Gość
Magdalena

Właśnie zupa się robi. W okresie jesienno – zimowym jestem totalną zupomaniaczką. 😀 A dodatkowo bardzo fajnie, że przepis wege, bo jestem na diecie roślinnej – i to jest następny dowód, że zup nie trzeba gotować na kościach, mięsie itp. 🙂

Magda Gembacka
Gość

Mam nadzieję, że zupa smakowała 🙂

Magdalena
Gość
Magdalena

Bardzo dobra. 🙂

Marcin
Gość
Marcin

Zrobiłem wszystko według instrukcji ale ziemniaki niechcą sie ugotować wyżej jest napisane ze oddzielnie gotować ale juz w instrukcji tylko zeby obrać i pokroić i wrzucic do zupy i niestety mam problem

Magda Gembacka
Gość

Ups. Zaraz poprawię instrukcję.

Ola
Gość
Ola

U mnie to samo :/.
Instrukcja wciąż nie poprawiona!

Magda Gembacka
Gość

Instrukcja poprawiona. Teraz powinno być okej. Przepraszam, że trwało to tak długo.

Ola
Gość
Ola

Cały czas jest “W tym czasie obrać ziemniaki, pokroić je w kostkę i dołożyć do zupy. Gotować około 10 minut.”

😀

Patrycja
Gość
Patrycja

A można pominąć sos sojowy? Lub czymś go zastąpić? Córka ma uczulenie na soję.

Magda Gembacka
Gość

Można pominąć

Katarzyna
Gość
Katarzyna

Małym dzieciom lepiej nie podawać potraw z grzybami leśnymi. Dla starszych dzieci ok

Zosia
Gość
Zosia

Pycha!

Katarzyna S
Gość
Katarzyna S

Ja lubię zamiast koncentratu użyć sosu gruzińskiego z firmy Tomaty. Dodaje fajnej ostrości więc w chłodne dni taki rozgrzewający kapuśniaczek mmmniamm.

Alicja Blue
Gość
Alicja Blue

Zupka przepyszna. Dziekuje za przepis 🌸

Zuza
Gość
Zuza

Pyszny przepis. Ja daję jeszcze dużo pieprzu.