Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
7 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
margot
margot
3 lat temu

Uwielbiam takie proste dania , moja mam co ma cukrzyce typu 2 (już bardzo , bardzo długo) świetnie trawi kasze jęczmienna , zauważyłam ,że ona i gryczana najmniej podnoszą cukier we krwi

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  margot

Ja też uwielbiam. Siła tkwi w prostocie 🙂

ucherubinow
3 lat temu

Pysznie to wygląda! Teraz akurat sezon na dynię, więc wypróbuje przepis 🙂

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  ucherubinow

Koniecznie 🙂

Teawithlemon
Teawithlemon
3 lat temu

Czy mogłabym wykorzystać kurki mrożone? Jeśli tak to czy wymagają one wcześniejszego rozmnażania ? Pozdrawiam : )

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  Teawithlemon

Tak, oczywiście. Nie trzeba ich wcześniej rozmrażać, wystarczy dłużej podsmażyć 🙂

trackback
3 lat temu

[…] nie sezon, kupuję je często i przygotowuję z nich różne dania – np. zupę kurkową albo szybkie danie z kurek i dyni. No i oczywiście robię pastę fasolowo-kurkową, która wybornie smakuje z dobrym razowym […]

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x