Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

20
Dodaj komentarz

avatar
10 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
MagdaMarta R.Ewasoulstorm-everywhereMagdalena Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
soulstorm-everywhere
Gość

piękne ciasto!

wszystko co ma migdały i jabłka jest wspaniałe 🙂

Hania
Gość

Wygląda znakomicie i jestem przekonana, że tak też smakuje. Do tej pory robiłam tylko szarlotkę sypaną, z tych zdrowszych, ale chyba będę musiała wypróbować powyższej 🙂
Świetna strona i super przepisy.
Pozdrawiam serdecznie!

margot
Gość

Magda , ty i Asia z Kuchni wegetariańskiej jesteście mistrzyniami, królowymi kuchni wegańskiej i to w wydaniu mega smakowitym i mega zdrowym
Przepis wędruje do folderu pt Koniecznie zrobić
Te twoje zdjęcia są do zjedzenia

Tama
Gość

Wygląda przepysznie 🙂 Idealny przysmak na zimowy wieczór. Postaram się przygotować na tym weekendzie 🙂

Lila
Gość

Właśnie takiej szukałam, dziękuję za przepis, zrobię jutro 🙂

grzaniec z miodem
Gość

Za to kruche ciasto na oleju to cię ozłocę normalnie 🙂 Od tak dawna nie jadłam kruchego ciasta ze względu na wysoki cholesterol, a tu proszę, mogę zrobić na oleju rzepakowym który mi ten cholesterol wręcz obniży 😉

Monika
Gość

A jaką mąkę mozna uzyć zamiast orkiszowej?

soulstorm-everywhere
Gość

wygląda obłędnie!

wspaniałe zdjęcia!

Ewa
Gość
Ewa

Pyszności! Dziękuję za świetny przepis.
Sposób na kruszonkę trochę pozmieniałam, dodając wiórki kokosowe 🙂
Ale orkiszowo- owsiany spód jest łatwy w przygotowaniu i smaczny, bardzo podobny przepis znalazłam w książce o kuchni wegetariańskiej z początku lat 90 😉

Marta R.
Gość
Marta R.

Sprawdziłam przepis na własnych kubkach smakowych – pychota! Kruchy spód na bazie oleju będę stosować do innych, znanych mi ciast. choć nie należę do grupy wegetarian ani wegan to często korzystam z twoich przepisów bo nie tylko są zdrowe ale i smaczne. Smakują nie tylko mi ale również mojemu “mięsożernemu” mężowi. Pozdrawiam serdecznie.