Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
20 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
soulstorm-everywhere

piękne ciasto!

wszystko co ma migdały i jabłka jest wspaniałe 🙂

Hania
7 lat temu

Wygląda znakomicie i jestem przekonana, że tak też smakuje. Do tej pory robiłam tylko szarlotkę sypaną, z tych zdrowszych, ale chyba będę musiała wypróbować powyższej 🙂
Świetna strona i super przepisy.
Pozdrawiam serdecznie!

margot
7 lat temu

Magda , ty i Asia z Kuchni wegetariańskiej jesteście mistrzyniami, królowymi kuchni wegańskiej i to w wydaniu mega smakowitym i mega zdrowym
Przepis wędruje do folderu pt Koniecznie zrobić
Te twoje zdjęcia są do zjedzenia

Tama
7 lat temu

Wygląda przepysznie 🙂 Idealny przysmak na zimowy wieczór. Postaram się przygotować na tym weekendzie 🙂

Lila
7 lat temu

Właśnie takiej szukałam, dziękuję za przepis, zrobię jutro 🙂

grzaniec z miodem
7 lat temu

Za to kruche ciasto na oleju to cię ozłocę normalnie 🙂 Od tak dawna nie jadłam kruchego ciasta ze względu na wysoki cholesterol, a tu proszę, mogę zrobić na oleju rzepakowym który mi ten cholesterol wręcz obniży 😉

Monika
7 lat temu

A jaką mąkę mozna uzyć zamiast orkiszowej?

soulstorm-everywhere

wygląda obłędnie!

wspaniałe zdjęcia!

Ewa
Ewa
5 lat temu

Pyszności! Dziękuję za świetny przepis.
Sposób na kruszonkę trochę pozmieniałam, dodając wiórki kokosowe 🙂
Ale orkiszowo- owsiany spód jest łatwy w przygotowaniu i smaczny, bardzo podobny przepis znalazłam w książce o kuchni wegetariańskiej z początku lat 90 😉

Marta R.
Marta R.
5 lat temu

Sprawdziłam przepis na własnych kubkach smakowych – pychota! Kruchy spód na bazie oleju będę stosować do innych, znanych mi ciast. choć nie należę do grupy wegetarian ani wegan to często korzystam z twoich przepisów bo nie tylko są zdrowe ale i smaczne. Smakują nie tylko mi ale również mojemu “mięsożernemu” mężowi. Pozdrawiam serdecznie.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x