fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
16 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Mama Pisze
11 lat temu

Witaj, od niedawna przyglądam się Twoim przepisom i jestem zachwycona! Obecnie na etapie miksowania kaszy jaglanej z jabłkiem:) Dzisiejszy sos jest boski w swej prostocie i już dziś go zjem! Pozdrawiam ciepło!

eseska
eseska
11 lat temu

Witam! super przepisy/ Mam pytanie czy ten sos nadaje się do słoików na zime?

Joanna
Joanna
11 lat temu

Pani Magdo. Śledzę Pani blog już od prawie dwóch lat. Nie jestem wegetarianką, mój dwuletni synek chętnie je mięso, jednak Pani dania często goszczą na naszym stole. Przyznam, że dzięki temu blogowi świadomie przygotowuję posiłki dla mojej rodziny. Niektóre przepisy przypadają do gustu moim mężczyznom inne mniej, ale ciągle próbujemy nowych dań. Dzięki temu mój syn od małego chętnie zjada wszystkie kasze, uwielbia owsiankę w wielu wariantach smakowych. Dzięki Pani blogowi sama wymyślam nowe dania a gotowanie stało się przyjemniejsze. Czekam na więcej przepisów i pozdrawiam.

Basia
Basia
11 lat temu

Mimo,że wszyscy lubimy warzywa (a dzieci szczególnie), to nie posmakował nam ten sos. Jest bardzo mdły, nawet po przyprawieniu. Szkoda, bo wyglądał i zapowiadał się smakowicie 🙁

sanki piccolino
10 lat temu

Nasze dzieciaki uwielbiają takie sosy. Ważne żeby były jakieś fajne kluski :). Można w ten sposób przemycić trochę witamin.

ewka
ewka
10 lat temu

właśnie zabieram sie za ten sos
czy cukinie uzć w całości czy wydrążyć środek?

Natalia
Natalia
10 lat temu

Bardzo dziękuję za ten przepis! Zrobiłam pierwszy raz i od razu sukces! Wcinaliśmy wszyscy z zadowoleniem, smakowało pysznie a mi serce rośnie na myśl, że tyle zdrowych warzyw zajadała moja wybredna córcia :)))

trackback

[…] na sos znajdziecie dokładnie tu. Można podawać z ryżem, makaronem lub […]

Gosia P
Gosia P
5 lat temu

Ja Twój sos zamykam w słoiki na zimę i wykorzystuję do spagetii, rodzina się zajada a ja się cieszę że jedzą zdrowo bez żadnej chemii. Dziękuję za przepis i Pozdrawiam

16
0
Would love your thoughts, please comment.x