fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
13 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
teenager ;)
10 lat temu

coś mi się tak wydaje, że pokochałabym je od pierwszego kęsa! fantastyczny pomysł 🙂

kikimora
10 lat temu

Nie przepadam szczególnie za orzechami macadamia, ale przerobione na kremik muszą być naprawdę spoko!

margot
10 lat temu

Obłędnie się prezentują , wow
p.s Magda robiłam na wczoraj te twoje kokosowe z marchewką , też rewelacja

Kasia K.
10 lat temu

„Foremki włożyć do zamrażalnika na 30 godziny lub do lodówki na około 2 godziny.”
W sensie 30 minut w zamrażarce lub 2 godziny w lodówce?

Agata
Agata
10 lat temu

Genialny przepis, wyszly rewelacyjnie. Nie pieke zadnych ciast, ani innych slodkosci, bo nigdy mi nic nie wychodzi, ale to wyszlo rewelacyjnie. Moj 2,5 syn je uwielbia, a zazwyczaj gardzi moimi super zdrowymi, bezglutenowymi cudami! Dziekuje!

Gosia
Gosia
9 lat temu

pysznosc!!! z masy uformowalam kuleczki, ktore maczalismy w kremie z nerkowcow;)

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Gosia

😀 Cieszę się, że smakowało 🙂

trackback

[…] raw babeczki marchewkowe z kremem z orzechów makadamia. […]

13
0
Would love your thoughts, please comment.x