Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

13
Dodaj komentarz

avatar
7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Sylwestrowe i karnawałowe propozycje kulinarne | AmmniamMagda GembackaGosiaMagdaAgata Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
teenager ;)
Gość

coś mi się tak wydaje, że pokochałabym je od pierwszego kęsa! fantastyczny pomysł 🙂

kikimora
Gość

Nie przepadam szczególnie za orzechami macadamia, ale przerobione na kremik muszą być naprawdę spoko!

margot
Gość

Obłędnie się prezentują , wow
p.s Magda robiłam na wczoraj te twoje kokosowe z marchewką , też rewelacja

Kasia K.
Gość

“Foremki włożyć do zamrażalnika na 30 godziny lub do lodówki na około 2 godziny.”
W sensie 30 minut w zamrażarce lub 2 godziny w lodówce?

Agata
Gość
Agata

Genialny przepis, wyszly rewelacyjnie. Nie pieke zadnych ciast, ani innych slodkosci, bo nigdy mi nic nie wychodzi, ale to wyszlo rewelacyjnie. Moj 2,5 syn je uwielbia, a zazwyczaj gardzi moimi super zdrowymi, bezglutenowymi cudami! Dziekuje!

Gosia
Gość
Gosia

pysznosc!!! z masy uformowalam kuleczki, ktore maczalismy w kremie z nerkowcow;)

Magda Gembacka
Gość

😀 Cieszę się, że smakowało 🙂

trackback

[…] raw babeczki marchewkowe z kremem z orzechów makadamia. […]