fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
13 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
teenager ;)
10 lat temu

coś mi się tak wydaje, że pokochałabym je od pierwszego kęsa! fantastyczny pomysł 🙂

kikimora
10 lat temu

Nie przepadam szczególnie za orzechami macadamia, ale przerobione na kremik muszą być naprawdę spoko!

margot
10 lat temu

Obłędnie się prezentują , wow
p.s Magda robiłam na wczoraj te twoje kokosowe z marchewką , też rewelacja

Kasia K.
9 lat temu

„Foremki włożyć do zamrażalnika na 30 godziny lub do lodówki na około 2 godziny.”
W sensie 30 minut w zamrażarce lub 2 godziny w lodówce?

Agata
Agata
9 lat temu

Genialny przepis, wyszly rewelacyjnie. Nie pieke zadnych ciast, ani innych slodkosci, bo nigdy mi nic nie wychodzi, ale to wyszlo rewelacyjnie. Moj 2,5 syn je uwielbia, a zazwyczaj gardzi moimi super zdrowymi, bezglutenowymi cudami! Dziekuje!

Gosia
Gosia
8 lat temu

pysznosc!!! z masy uformowalam kuleczki, ktore maczalismy w kremie z nerkowcow;)

Magda Gembacka
Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Gosia

😀 Cieszę się, że smakowało 🙂

trackback

[…] raw babeczki marchewkowe z kremem z orzechów makadamia. […]

13
0
Would love your thoughts, please comment.x