Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

24
Dodaj komentarz

avatar
15 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
MagdaDominikaMagda GembackaszmaragdowoIzabela Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
trzcinowisko
Gość

Cudowny!!! <3

teenager ;)
Gość

krem wygląda genialnie! uwielbiam nerkowce, więc wyobrażam sobie jak musi fantastycznie smakować 🙂 do tego z tak smacznymi dodatkami nie może nie być dobry 🙂

margot
Gość

Magda ,ale ty masz świetne te przepisy , 3 nowe przepisy ostatnie – wszystkie do zrobienia ,a chyba zacznę od tego kremu
A ciasto marchewkowe u ciebie tez znajdę , co?

Ela
Gość
Ela

Nerkowce już wrzuciłyśmy do moczenia. Wczoraj była twoja galaretka tylko u nas malinowa. Pyszna!

margot
Gość

Miło czytać o tej wenie i macierzyństwie 🙂
A przepis poszukam ,ale nie pogardzę i tym nowym , jak takie pyszne 🙂

ewa
Gość

Wygląda cudownie:))) ja już parę Twoich przepisów sprawdziłam i jestem zachwycona:))) koktajl szarlotkowy to cudo!
Pozdrawiam serdecznie! dzięki za super przepisy:)

Ewelina
Gość
Ewelina

Przepis na krem wyglada apetycznie, wlasnie robie w ramach slodkiego co nieco;-) Mam jednak dylemat, ile powinnam wziasc daktyli? W przepisie chodzi o 3-4 sztuki czy 3/4 szklanki? Mocze w soku 3/4 szkl, mam nadzieje, ze to wlasciwa miara! A wogole, super Magda ze wrocilas z przepisami! Pozdrawiam!

margot
Gość

Madzia, najszybszy, najłatwiejszy i jeden z najpyszniejszych kremów, pychaaa
Na razie był solo,ale kiedyś(wkrótce:D) zrobię go i twoje ciasto marchewkowe te co masz , no chyba, może nowe zamieścisz

kikimora
Gość

Ojejku, coś wspaniałego! U ciebie zawsze wszystko jest tak pysznie wyglądające i zdrowe 🙂

Juśka
Gość
Juśka

A czy blenderem do się zrobić taką aksamitną konsystencję? bo u mnie ciągle są małe grudki…

trackback

[…] zastąpić amarantusem czy komosą ryżową. Można podawać go z kokosową bitą śmietaną lub kremem z nerkowców czy migdałów. Posypać pestkami granatu. Możliwości jest bez liku 🙂 Spróbujcie i dajcie […]

Izabela
Gość

muszę koniecznie spróbować a potem jak zasmakuje wykorzystać jako dodatek do różnych potraw 🙂

szmaragdowo
Gość
szmaragdowo

Mam słaby blender i krem wychodzi mi lekko grudkowaty… Ale w smaku jest obłędny! 🙂 Kocham go <3 i już się nie mogę doczekać kiedy dorobię się porządnego blendera 🙂

Magda Gembacka
Gość

Cieszę się, że Ci smakuje 🙂 Pozdrawaim

trackback

[…] pomarańczowy krem z nerkowców, […]

Dominika
Gość
Dominika

Dzień dobry, czy można tę masę wykorzystać do przełożenia ciasta? Czy trzeba czymś zagęścić?