fbpx

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
24 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
trzcinowisko
7 lat temu

Cudowny!!! <3

teenager ;)
7 lat temu

krem wygląda genialnie! uwielbiam nerkowce, więc wyobrażam sobie jak musi fantastycznie smakować 🙂 do tego z tak smacznymi dodatkami nie może nie być dobry 🙂

margot
7 lat temu

Magda ,ale ty masz świetne te przepisy , 3 nowe przepisy ostatnie – wszystkie do zrobienia ,a chyba zacznę od tego kremu
A ciasto marchewkowe u ciebie tez znajdę , co?

Ela
Ela
7 lat temu

Nerkowce już wrzuciłyśmy do moczenia. Wczoraj była twoja galaretka tylko u nas malinowa. Pyszna!

margot
7 lat temu

Miło czytać o tej wenie i macierzyństwie 🙂
A przepis poszukam ,ale nie pogardzę i tym nowym , jak takie pyszne 🙂

ewa
ewa
7 lat temu

Wygląda cudownie:))) ja już parę Twoich przepisów sprawdziłam i jestem zachwycona:))) koktajl szarlotkowy to cudo!
Pozdrawiam serdecznie! dzięki za super przepisy:)

Ewelina
Ewelina
7 lat temu

Przepis na krem wyglada apetycznie, wlasnie robie w ramach slodkiego co nieco;-) Mam jednak dylemat, ile powinnam wziasc daktyli? W przepisie chodzi o 3-4 sztuki czy 3/4 szklanki? Mocze w soku 3/4 szkl, mam nadzieje, ze to wlasciwa miara! A wogole, super Magda ze wrocilas z przepisami! Pozdrawiam!

margot
7 lat temu

Madzia, najszybszy, najłatwiejszy i jeden z najpyszniejszych kremów, pychaaa
Na razie był solo,ale kiedyś(wkrótce:D) zrobię go i twoje ciasto marchewkowe te co masz , no chyba, może nowe zamieścisz

kikimora
7 lat temu

Ojejku, coś wspaniałego! U ciebie zawsze wszystko jest tak pysznie wyglądające i zdrowe 🙂

Juśka
Juśka
7 lat temu

A czy blenderem do się zrobić taką aksamitną konsystencję? bo u mnie ciągle są małe grudki…

trackback

[…] zastąpić amarantusem czy komosą ryżową. Można podawać go z kokosową bitą śmietaną lub kremem z nerkowców czy migdałów. Posypać pestkami granatu. Możliwości jest bez liku 🙂 Spróbujcie i dajcie […]

Izabela
6 lat temu

muszę koniecznie spróbować a potem jak zasmakuje wykorzystać jako dodatek do różnych potraw 🙂

szmaragdowo
szmaragdowo
5 lat temu

Mam słaby blender i krem wychodzi mi lekko grudkowaty… Ale w smaku jest obłędny! 🙂 Kocham go <3 i już się nie mogę doczekać kiedy dorobię się porządnego blendera 🙂

Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  szmaragdowo

Cieszę się, że Ci smakuje 🙂 Pozdrawaim

trackback

[…] pomarańczowy krem z nerkowców, […]

Dominika
Dominika
2 lat temu

Dzień dobry, czy można tę masę wykorzystać do przełożenia ciasta? Czy trzeba czymś zagęścić?

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x