Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
17 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Daria.
5 lat temu

takimi owsiankami mogłabym się zajadać każdego poranka! uwielbiam odtwarzać smak ciast w śniadaniu, a marchewkowe to zdecydowanie jedno z moich ulubionych 🙂

margot
margot
5 lat temu

ja chetnei bym Madzia , do ciebie wpadła na takie dobrocie

MELKA
5 lat temu

Robiłam ta owsiankę i jest super. Chętnie wypróbuję Twoja wersję z lnem i bez proszku. Pozdrowienia!

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  MELKA

Wypróbuj. Dodałam jeszcze nieco soku i skórki z pomarańczy i wyszła naprawdę dobra 🙂 Pozdrawiam

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  margot

Alcia, zapraszam serdecznie – wpadaj 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  Daria.

to tak jak ja 🙂 Pozdrawiam

gin
gin
5 lat temu

Ja bym się taką zajadała na podwieczorek 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  gin

Na podwieczorek można również palaszować, a jak 🙂

Sylwia
Sylwia
5 lat temu

Zrobilam dzisiaj rano…Niebianska to za malo powiedziane! To co zostalo ze sniadania ( a zostalo malo) zimne smakowalo jeszcze lepiej! Dziekuje za inspiracje,ktore za kazdym razem tutaj znajduje i ktore nigdy mnie nie zawodza! I oczywiscie prosze o wiecej!!!!

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  Sylwia

Sylwio, bardzo proszę 🙂 Inne przepisy będą, będą, a jak 🙂

Monika
Monika
5 lat temu

wygląda smakowicie, a czy z batatami zamiast marchewki mogłaby wyjść dobrze?

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  Monika

Jak najbardzie 🙂

Ola
Ola
5 lat temu

a ile taka jedna porcja ma kalorii? 😉

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  Ola

Nie wiem 🙂

Anna
Anna
5 lat temu

Rewelacja:) i na sniadanie i na podwieczorek i jako ciasto dla gosci tez sie super nada:) zjedlismy na kolacje a na drugi dzien na sniadanie- byla jeszcze smaczniejsza!

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  Anna

Cieszę się, że smakuje 🙂

Katarzyna Hryniewicz
5 miesięcy temu

Wygląda przepysznie i ciekawie wyszła, jak ciasto :)! Bardzo lubię ciasto marchewkowe i czuję, że to będzie świetny przepis do spróbowania. Jestem wielbicielką owsianek, a z wanilią i kardamonem to już przepadłam, ach! A Green Kitchen Stories są świetni, też ich czytam. Dziękuję za inspirację i polecam mój pomysł na pieczoną owsiankę z borówką: https://www.czujeismakuje.com/zapiekana-owsianka-z-borowka-lesna/ Pozdrawiam serdecznie 🙂

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x