Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

7
Dodaj komentarz

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MadNiegotowanieMatryjoszkaJustynagruszka Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
margot
Gość

wprawdzie dziś u mnie były naleśniki( a raczej krokiety pieczarkowe w naleśnikach),ale chyba jeszcze w tym tygodniu popełnię jeszcze raz ,ale teraz takie twoje , deserowe, wyglądają przepysznie

gruszka
Gość

Prawdę mówiąc to nie lubię używać oliwy do smażenia. Wolę dać olej rzepakowy, który po pierwsze lepiej znosi wysokie temperatury i nie traci swoich właściwości tak szybko jak oliwa, a po drugie ma lepszy skład tłuszczowy i jest bogaty w omega-3 🙂

Justyna
Gość

Mmmm…juz wiem co dzisiaj będzie na kolację 😉
p.s idę poszukać kofitury…malinowej.Będzie pysznie .

Matryjoszka
Gość

Ja zamiast mleka dałam szklankę piwa, są bardziej wytrawne. Bo robiłam z tuńczykiem i szpinakiem :):)

trackback

[…] Gembackiej prowadzącej bloga kulinarnego serwisu dla świadomych rodziców Dzieci są ważne. Naleśniki z mąki orkiszowej zostały przyjęte z entuzjazmem, a gazowana woda mineralna użyta w przepisie […]

Mad
Gość
Mad

Niestety mój szogun 17 miesięcy nie chciał jeść. Osobiście również uważam że mąka razowa średnio się nadaje do naleśników przynajmniej na słodko.