Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
7 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
margot
8 lat temu

wprawdzie dziś u mnie były naleśniki( a raczej krokiety pieczarkowe w naleśnikach),ale chyba jeszcze w tym tygodniu popełnię jeszcze raz ,ale teraz takie twoje , deserowe, wyglądają przepysznie

gruszka
8 lat temu

Prawdę mówiąc to nie lubię używać oliwy do smażenia. Wolę dać olej rzepakowy, który po pierwsze lepiej znosi wysokie temperatury i nie traci swoich właściwości tak szybko jak oliwa, a po drugie ma lepszy skład tłuszczowy i jest bogaty w omega-3 🙂

Justyna
8 lat temu

Mmmm…juz wiem co dzisiaj będzie na kolację 😉
p.s idę poszukać kofitury…malinowej.Będzie pysznie .

Matryjoszka
8 lat temu

Ja zamiast mleka dałam szklankę piwa, są bardziej wytrawne. Bo robiłam z tuńczykiem i szpinakiem :):)

trackback
6 lat temu

[…] Gembackiej prowadzącej bloga kulinarnego serwisu dla świadomych rodziców Dzieci są ważne. Naleśniki z mąki orkiszowej zostały przyjęte z entuzjazmem, a gazowana woda mineralna użyta w przepisie […]

Mad
Mad
4 lat temu

Niestety mój szogun 17 miesięcy nie chciał jeść. Osobiście również uważam że mąka razowa średnio się nadaje do naleśników przynajmniej na słodko.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x