Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
13 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Margi
Margi
5 lat temu

Hm… ja zawsze podsmażam kapustkę by była lekko złotawa, moja kuzynka robi z podgotowaną ( zielona i niedogotowana) ale właśnie takiej zielonej nie lubiłam nigdy, być może taka na parze smakuje lepiej, więc spróbuję.

margot
margot
5 lat temu

Ja też nigdy nie robiła łazanek z kapustą na parze , ja młodą dusze , a starszą najpierw chwile obgotowuję , a później duszę , ale zostałam przez ciebie Madziu zachęcona do tej wersji na parze

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  margot

🙂 Ja od jakiegoś czasu mam fioła na punkcie gotowania na parze 🙂 Spróbuj może Tobie tez taka wersja przypadnie do gustu 🙂 Ściskam

Karolina Pucyk
Karolina Pucyk
5 lat temu

Uwielbiam makarony a kapustę mogłabym zjeść całą surową. W życiu bym nie wpadła na takie połączenie, koniecznie muszę spróbować!!! 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  Karolina Pucyk

Jak spróbujesz to koniecznie daj znać, czy Ci smakowało 🙂

Maja
Maja
5 lat temu

Jak długo na parze gotować kapustę ?

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  Maja

Maju, mniej więcej 5-6 minut. Pozdrawiam serdecznie

Gradz Monika
Gradz Monika
5 lat temu

Witam serdecznie. Przepis pyszny, zajadaliśmy się z moim 3-latkiem mniam mniam. Ja dodałabym jeszcze podprażone na patelni pestki z dyni 😉 i tak spróbuję następnym razem. Połączenie super. Kapustę niech każdy gotuje wg uznania bo jedni lubią chrupiącą inni bardziej rozgotowaną. Pozdrawiam serdecznie. Uwielbiam Pani bloga 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  Gradz Monika

Bardzo się cieszę, że Wam smakowało 🙂 I miło mi, że podoba Ci się mój blog. Zapraszam do odwiedzin jak najczęściej 🙂 Pozdrawiam

MARCIN
MARCIN
5 lat temu

kapustę szatkujemy przed czy po parowaniu?

Magda Gembacka
Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  MARCIN

Kapustę szatkujemy przed parowaniem 🙂

Marta Liczmańska
Marta Liczmańska
4 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Właśnie o to samo miałam pytać 🙂 Madziu, dzięki za przepis i za bloga :))

Magda Gembacka
Magda Gembacka
4 lat temu

Nie ma za co. Pozdrawiam serdecznie 🙂

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x