fbpx
ammniam_dynia
ammniam_roslinny_obiad_mockup-min
ammniam_burak

Zapisz się na listę zainteresowanych, aby nie przegapić premiery e-booka:

“Roślinny obiad. Jesień i zima”

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
6 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Agnieszka
4 miesięcy temu

Pyszne!

AnetaS
AnetaS
1 miesiąc temu

Bardzo ciekawe połączenie, do tej pory fasolkę jadłam jako dodatek do mięsa i ziemniaków. Jest to coś nowego dla mnie, jednak wygląda bardzo smacznie, na pewno przetestuję przepis, kiedy wróci sezon na fasolkę.

aga
aga
1 miesiąc temu

Wow ale pychota 🙂 Ostatnio jadłam cos podobnego własnie jak zamówiłam sobie catering, ale jeszcze miałam mięcho 🙂 Smakowite tez to było.

agata
agata
1 miesiąc temu

Z tego co widzę to sporo dobroci 🙂 Planuję własnie coś takiego ugotować, ale znam siebie i wiem własnie ze nie zawsze jest to smaczne, jakby sie chciało. Mój mąż za to to urodzony kucharz wiec moze on coś ugotuje. Potrzebuję też sporo wartosci odzywczych, bo odkąd zaczełam biegać to coś słaba jestem

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x