Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
14 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Daria.
4 lat temu

takie dania właśnie przyrządzam najczęściej, uwielbiam wszelkiego rodzaju rozgrzewające potrawki, a szczególnie o tej porze roku 🙂

Mamorki
4 lat temu

Magdo, a co z pieczarkami? Jak to jest z dziećmi, od kiedy mogą zacząć je jeść?
Słyszałam i czytałam już wiele teorii na ten temat i przyznam, pogubiłam się.
A z chęcią ogromną zrobiłabym jutro ten gulasz na obiad 🙂

Pozdrawiam Cię serdecznie
Diana

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  Mamorki

Cześć Diano, w temacie pieczarek też czytałam różne teorie. U moich dzieci zaczęłam je podawać po 1 roku życia. A grzyby leśne po 12 r.ż Pozdrawiam serdecznie 🙂

Mamorki
4 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

O widzisz, to już jest jakaś wskazówka 🙂 dzięki Ci bardzo. Spróbuję na początek w niewielkiej ilości, zobaczymy, jak Mała da sobie z nimi radę. O ile wogóle je polubi 😉
Pozdrawiam równie mocno 🙂

ekomama
4 lat temu

zrobię na jutrzejszy obiad 🙂

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  Mamorki

Nie ma za co 🙂 I dokładnie tak jak piszesz – zacznij od małych ilości 🙂 Pozdrawiam 🙂

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  ekomama

Super. I koniecznie daj znać czy smakowała 🙂 Pozdrawiam serdecznie

Anna
Anna
4 lat temu

u nas z kasza jaglana i surowka z kiszonej kapusty, pyszny gulasz i mozna od razu zrobic porcje na dwa dni?

anetanatalia
anetanatalia
4 lat temu

Pierwsze zapachy dochodzą już z garnka – testujemy ten przepis na dzisiejszy obiad 🙂

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  anetanatalia

Super ! Mam nadzieję, że smakowało 🙂

Anita
Anita
4 lat temu

Zrobiłam na obiad w sobotę, tylko zamiast soczewicy dałam szynkę. Po 20 minutach gulaszu już nie było, jadł nawet mój ‘antywarzywny’ syn. Pycha! 🙂

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  Anita

Można i tak 🙂 Super, że zasmakowało synkowi 🙂 Pozdrawiam serdecznie

Gosia
Gosia
4 miesięcy temu

Pyszny, Zrobiłam pierwszy raz, spróbowałam dopiero jak już był gotowy i niezłe zaskoczenie. Naprawdę mega pychota. Ta porcja dla mnie na trzy dni 🙂 I to lubię.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x