Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

14
Dodaj komentarz

avatar
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Ammniam | ladnebebe.plMagda GembackaSmoczycaMagdaKasia & Jazmin Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
healthy maniacs
Gość

burak rządzi 🙂

foodmania
Gość

domowy kisiel to prawdziwy rarytas, a już na pewno tak niebanalna wersja jak ta 🙂

margot
Gość

Wygląda wspaniale , a ja się przyznaję kisiel domowy uwielbiam , ale z buraczkami to jeszcze nie jadłam nigdy

sagneska
Gość

Szalone połączenie z tym burakiem, ale może wypróbuję! Trzeba próbować nowości!

gabriela
Gość

wygląda obiecująco, smakuje pewnie równie dobrze, muszę koniecznie wypróbować

Kasia & Jazmin
Gość
Kasia & Jazmin

Swietny przepis:)

Smoczyca
Gość

A ja mam pytanie o to czy od razu po zgęstnieniu odstawić czy pogotować trochę? Pytam w sensie mąki czy z nią nie powinien się kisiel dłuzej pogotować?

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Gdy zgęstnieje, zostawić go chwilę na ogniu, żeby chwilę pobulgotał.

trackback

[…] koktajl (hit!) i z ciekawością sprawdzimy wegański parmezan z migdałów i orzechów nerkowca. Domowy kisiel z burakiem też brzmi dobrze. Takie rzeczy tylko u Magdy! [gallery type="rectangular" ids="26943,26945"] […]