Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
14 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
healthy maniacs
5 lat temu

burak rządzi 🙂

foodmania
5 lat temu

domowy kisiel to prawdziwy rarytas, a już na pewno tak niebanalna wersja jak ta 🙂

margot
5 lat temu

Wygląda wspaniale , a ja się przyznaję kisiel domowy uwielbiam , ale z buraczkami to jeszcze nie jadłam nigdy

sagneska
5 lat temu

Szalone połączenie z tym burakiem, ale może wypróbuję! Trzeba próbować nowości!

gabriela
5 lat temu

wygląda obiecująco, smakuje pewnie równie dobrze, muszę koniecznie wypróbować

Kasia & Jazmin
Kasia & Jazmin
5 lat temu

Swietny przepis:)

Smoczyca
5 lat temu

A ja mam pytanie o to czy od razu po zgęstnieniu odstawić czy pogotować trochę? Pytam w sensie mąki czy z nią nie powinien się kisiel dłuzej pogotować?

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  Smoczyca

Gdy zgęstnieje, zostawić go chwilę na ogniu, żeby chwilę pobulgotał.

trackback

[…] koktajl (hit!) i z ciekawością sprawdzimy wegański parmezan z migdałów i orzechów nerkowca. Domowy kisiel z burakiem też brzmi dobrze. Takie rzeczy tylko u Magdy! [gallery type="rectangular" ids="26943,26945"] […]

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x