fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
14 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
healthy maniacs
9 lat temu

burak rządzi 🙂

foodmania
9 lat temu

domowy kisiel to prawdziwy rarytas, a już na pewno tak niebanalna wersja jak ta 🙂

margot
9 lat temu

Wygląda wspaniale , a ja się przyznaję kisiel domowy uwielbiam , ale z buraczkami to jeszcze nie jadłam nigdy

sagneska
9 lat temu

Szalone połączenie z tym burakiem, ale może wypróbuję! Trzeba próbować nowości!

gabriela
9 lat temu

wygląda obiecująco, smakuje pewnie równie dobrze, muszę koniecznie wypróbować

Kasia & Jazmin
Kasia & Jazmin
9 lat temu

Swietny przepis:)

Smoczyca
9 lat temu

A ja mam pytanie o to czy od razu po zgęstnieniu odstawić czy pogotować trochę? Pytam w sensie mąki czy z nią nie powinien się kisiel dłuzej pogotować?

Magda Gembacka
Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Smoczyca

Gdy zgęstnieje, zostawić go chwilę na ogniu, żeby chwilę pobulgotał.

trackback

[…] koktajl (hit!) i z ciekawością sprawdzimy wegański parmezan z migdałów i orzechów nerkowca. Domowy kisiel z burakiem też brzmi dobrze. Takie rzeczy tylko u Magdy! [gallery type="rectangular" ids="26943,26945"] […]

14
0
Would love your thoughts, please comment.x