fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
9 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Qchniazdrowia.pl/blog

Wczoraj na kolację były placuszki z dyni z sosem salsa. Następnym razem sos będzie z nerkowców:)

szmaragdowo
szmaragdowo
9 lat temu

Znam Twój blog już od dawna, ale dopiero teraz naprawdę go doceniłam… Jestem w początkowym okresie ciąży i mój układ trawienny robi mi psoty – głównie chodzi o to, że nagle z osoby jak najbardziej mięsożernej i niewyobrażającej sobie diety bez produktów mlecznych, musiałam stać się niemal weganką! Każda próba zjedzenia mięsa, ryby, śmietany, mleka, sera.. kończy się naprawdę źle… Dlatego bardzo, bardzo dziękuję Ci za ten blog. Jest dla mnie prawdziwym wybawieniem przed jedzeniem przez cały dzień suchych bułek 🙂

Gibonikowa mama
9 lat temu

Zaintrygował mnie ten sos :-). Uwielbiam nerkowce, więc chętnie spróbuję.

Anna
Anna
8 lat temu

Czy platki drozdzowe sa niezbedne?

Magda Gembacka
Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Anna

Aniu, możesz zrobić bez. Smak będzie subtelnie inny, ale równie pyszny 🙂 Pozdrawiam

trackback

[…] zrobić również wegański majonez lub ciekawy dip z nerkowców z dodatkiem czosnku, ogórków i selera naciowego. Oba świetnie pasują do pieczonych ziemniaków albo surowych warzyw np. pomidorków koktajlowych […]

9
0
Would love your thoughts, please comment.x