Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

9
Dodaj komentarz

avatar
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Wegański Sylwester - roślinne menu na grudniowe szaleństwoMagda GembackaAnnaMagdaGibonikowa mama Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Qchniazdrowia.pl/blog
Gość

Wczoraj na kolację były placuszki z dyni z sosem salsa. Następnym razem sos będzie z nerkowców:)

szmaragdowo
Gość
szmaragdowo

Znam Twój blog już od dawna, ale dopiero teraz naprawdę go doceniłam… Jestem w początkowym okresie ciąży i mój układ trawienny robi mi psoty – głównie chodzi o to, że nagle z osoby jak najbardziej mięsożernej i niewyobrażającej sobie diety bez produktów mlecznych, musiałam stać się niemal weganką! Każda próba zjedzenia mięsa, ryby, śmietany, mleka, sera.. kończy się naprawdę źle… Dlatego bardzo, bardzo dziękuję Ci za ten blog. Jest dla mnie prawdziwym wybawieniem przed jedzeniem przez cały dzień suchych bułek 🙂

Gibonikowa mama
Gość

Zaintrygował mnie ten sos :-). Uwielbiam nerkowce, więc chętnie spróbuję.

Anna
Gość
Anna

Czy platki drozdzowe sa niezbedne?

Magda Gembacka
Gość

Aniu, możesz zrobić bez. Smak będzie subtelnie inny, ale równie pyszny 🙂 Pozdrawiam

trackback

[…] zrobić również wegański majonez lub ciekawy dip z nerkowców z dodatkiem czosnku, ogórków i selera naciowego. Oba świetnie pasują do pieczonych ziemniaków albo surowych warzyw np. pomidorków koktajlowych […]