Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
8 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
margot
8 lat temu

Jasny gwint !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasia
8 lat temu

Wygląda pysznie! Szkoda, że mój maluch jest uczulony na cytrusy… Ale zrobię i tak dla siebie 😉

Ps. Wyraz “siemię” (lniane) odmienia się tak jak “imię”, zgodnie z V grupą deklinacji prasłowiańskiej 😉 A zatem dodajemy “siemienia”, ale mamy “siemię”, nie “siemienie”. Pozdrawia Polonistka 😉

dzieckoziemi
8 lat temu

Już dwa razy zrobiłam, pyszne! I banalnie proste w przygotowaniu. 🙂

manowce
manowce
3 lat temu

zrobiłam i kompletnie mi nie wyszła. kaszka była twardawa, a całość bardzo płynna i okropnie kwaśna. brakuje mi tu w przepisie precyzyjniejszych informacji, np. jak długo gotować kaszkę w soku.

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  manowce

Nie powinna taka być ta kaszka. Gotuje się ją mniej więcej 10-15 minut, od czasu do czasu mieszając. Jeśli jest za kwaśna można ją dosłodzić np. ksylitolem. Pozdrawiam.

manowce
manowce
3 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

może za krótko gotowałam ): spróbuję jeszcze raz.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x