fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
9 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
9 lat temu

Czy zupę można zrobić dzień wcześniej, czy najlepsza jest świeża? 🙂

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Lena

Można oczywiście. Na drugi dzień jest jeszcze lepsza 🙂

ania
ania
9 lat temu

Pani Madziu a ten zakwas kupiony czy ma Pani jakis sprawdzony przepis?

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  ania

Kupiłam, żur staropolski firmy Vitapol

Tomasz
Tomasz
9 lat temu

Świetny przepis, zapraszam do siebie.http://tataimalolata.blog.pl/

Gosia
Gosia
8 lat temu

Na którym etapie dodać czosnek ?

Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Gosia

czosnek należy zeszklić razem z cebulą.

Anna Gajewska
Anna Gajewska
7 lat temu

Zrobiłam żurek wg przepisu ale wyszedł za gęsty:) mi średnio smakowało za to moja dwuletnia córeczka sie zajadala a to najważniejsze:) dziękuję

Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  Anna Gajewska

Bardzo proszę 🙂

9
0
Would love your thoughts, please comment.x