fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
15 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
ewelina
ewelina
9 lat temu

czym zastąpić wino? karmię piersią? czy orientuje się Pani od którego miesiąca życia dziecka można dawać mak?

maggie
maggie
9 lat temu

mam tylko naturalne tofu 🙁 uda się z nim?

margot
9 lat temu

Jaka świetna i bogata wersja bigosu
p.s pierniczki-dwa rodzaje z twoja przyprawa do piernika pychotka

Monika
Monika
9 lat temu

Zrobiłam bez tofu i bez wina, mimo to bigos wyszedł znakomity.

Ola
Ola
9 lat temu

Czemu wyszedł mi o gorzkim posmaku?:(

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Ola

Nie wiem czemu. NIe powinien wyjśc gorzki.

Julianna
Julianna
7 lat temu

Ten przepis jest absolutnie fantastyczny, a bigos, który zrobiłam na jego podstawie chyba najlepszy jaki dotychczas jadłam. Następnym razem sięgnę po niego na święta 🙂 świetny pomysł z wędzonym tofu, idealnie zastępuje mięso. Gratulacje!

Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  Julianna

Dziękuję. Cieszę się, że smakowało 😀

Antosia
Antosia
6 lat temu

Jestem zakochana w tym bigosie, będę robiła go już po raz 4 🙂

Magda Gembacka
6 lat temu
Reply to  Antosia

Super. Bardzo się cieszę 🙂

Monika
Monika
3 lat temu

Mam wątpliwości co do wersji x2 i x3 przepisu. Wszystkie składniki są w nich podwojone i potrojone oprócz kapusty i kapusty kiszonej. We wszystkich trzech wersjach jest jej po 0,5 kilo. Tak powinno być? Z góry dziękuję za odpowiedź!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x