Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

14
Dodaj komentarz

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Magda GembackaAntosiaJuliannaOlaMagda Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
ewelina
Gość
ewelina

czym zastąpić wino? karmię piersią? czy orientuje się Pani od którego miesiąca życia dziecka można dawać mak?

maggie
Gość
maggie

mam tylko naturalne tofu 🙁 uda się z nim?

margot
Gość

Jaka świetna i bogata wersja bigosu
p.s pierniczki-dwa rodzaje z twoja przyprawa do piernika pychotka

Monika
Gość
Monika

Zrobiłam bez tofu i bez wina, mimo to bigos wyszedł znakomity.

Ola
Gość
Ola

Czemu wyszedł mi o gorzkim posmaku?:(

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Nie wiem czemu. NIe powinien wyjśc gorzki.

Julianna
Gość
Julianna

Ten przepis jest absolutnie fantastyczny, a bigos, który zrobiłam na jego podstawie chyba najlepszy jaki dotychczas jadłam. Następnym razem sięgnę po niego na święta 🙂 świetny pomysł z wędzonym tofu, idealnie zastępuje mięso. Gratulacje!

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Dziękuję. Cieszę się, że smakowało 😀

Antosia
Gość
Antosia

Jestem zakochana w tym bigosie, będę robiła go już po raz 4 🙂

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Super. Bardzo się cieszę 🙂