fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
15 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
ewelina
ewelina
10 lat temu

czym zastąpić wino? karmię piersią? czy orientuje się Pani od którego miesiąca życia dziecka można dawać mak?

maggie
maggie
10 lat temu

mam tylko naturalne tofu 🙁 uda się z nim?

margot
10 lat temu

Jaka świetna i bogata wersja bigosu
p.s pierniczki-dwa rodzaje z twoja przyprawa do piernika pychotka

Monika
Monika
10 lat temu

Zrobiłam bez tofu i bez wina, mimo to bigos wyszedł znakomity.

Ola
Ola
9 lat temu

Czemu wyszedł mi o gorzkim posmaku?:(

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Ola

Nie wiem czemu. NIe powinien wyjśc gorzki.

Julianna
Julianna
8 lat temu

Ten przepis jest absolutnie fantastyczny, a bigos, który zrobiłam na jego podstawie chyba najlepszy jaki dotychczas jadłam. Następnym razem sięgnę po niego na święta 🙂 świetny pomysł z wędzonym tofu, idealnie zastępuje mięso. Gratulacje!

Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Julianna

Dziękuję. Cieszę się, że smakowało 😀

Antosia
Antosia
7 lat temu

Jestem zakochana w tym bigosie, będę robiła go już po raz 4 🙂

Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  Antosia

Super. Bardzo się cieszę 🙂

Monika
Monika
4 lat temu

Mam wątpliwości co do wersji x2 i x3 przepisu. Wszystkie składniki są w nich podwojone i potrojone oprócz kapusty i kapusty kiszonej. We wszystkich trzech wersjach jest jej po 0,5 kilo. Tak powinno być? Z góry dziękuję za odpowiedź!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x