Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
12 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Paulina
7 lat temu

zupka pyszna, dzisiaj zrobiona, chociaż tu na Teneryfie, nie mogę dostać ani selera, ani pietruszki, a nawet ziela angielskiego, ale bez też wyszło smacznie. pozdrawiamy!!! 🙂

zielenina
7 lat temu

taki to bym zjadła, bo klasyczny czysty to nieeeee 😉

margot
7 lat temu

Magda , a ile tak miej więcej porcji wyjdzie? Będzie z 5 czy ciut zwiększyć proporcje?
p.s ale smakowita ta twoja fota

Jadłonomia
7 lat temu

I jakie zdjęcia piękne, pyszka!

margot
7 lat temu

czyli półtora porcji na 5 bardzo głodnych będzie ok:D
A zdjęcie czad :)))

joann
7 lat temu

Dzięki za pyszny przepis:). Dziś wypróbowałam i barszczyk wyszedł bardzo smakowicie!

Mist
7 lat temu

Wygląda świetnie i założę się, że smakuje tak samo 🙂 Nawet chyba mam składniki, także postaram się jutro zrobić 😀

Basia
Basia
6 lat temu

Nie sądziłam, że będę potrafiła zrobić dobry, “naturalny” barszcz, szczególnie, że nigdy nie robiłam. A jednak! Nawet mężowi smakował. Podobno barszcz z kiszonych buraków ma bardziej intensywny smak, ale tez nigdy nie robiłam

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x