Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

16
Dodaj komentarz

avatar
10 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
MagdaewaMartynaewkagabi Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Magda
Gość
Magda

Jak tylko zobaczyłam tytuł od razu chciałam zapytać czy taką cudną babkę da się przyrządzić z mąki orkiszowej. I co? Ona JEST z mąki orkiszowej! Skaczę pod sufit z radości 🙂

margot
Gość

Ma świetny skład(ta twoja to malutka na te 24 cm babę to z podwójnej tak?)-orkisz ,agawę itd , to jeszcze jest bardzo urodziwa , piękny kolor ma na dokładkę
a zdjecia to normalnie do zjedzenia , takie minimalistycznie cudne

Justin&Dorothy
Gość

Super przepis!! Zapisujemy 🙂

margot
Gość

Magda , teraz już rozumiem :)))

wykrywacz smaku
Gość

kapitalny kolor 🙂 Dziękujemy za zdjęcie!

eFKa
Gość
eFKa

Zrobiłam na święta. Była pyszna. Ja jadłam ją na sniadanie z powidłami, mój synek na drugie śniadanie lub piowierczorek z owocami. Pycha.
Aha, piekłam z podwójnej porcji.

gabi
Gość
gabi

super przepis 🙂 musiałam troszkę zmienić (użyłam bezglutenowej mąki – gryczanej) i synek miał smaczną kolację 🙂 jutro znowu piekę, bo już 2/3 nie ma..

ewka
Gość
ewka

To będzie kilka pytań:)
1. czy można zrobić z mąki razowej żytnej,lub wymieszanej z pszenną, bo takie mam. Jesli tak to czy coś trzeba zmienić – np długość pieczenia?
2. syrop z agawy można czymś zastąpić?
3. czy można użyć zwykłego mleka?
4. czy do zrobienia puree z marchewki można użyc tego co zostaje z wyciskania marchewki w wyciskarce? jak wtedy z ilością tego?
5. i bardziej pomysł niz pytanie: przyotowuję dużo soków owocowych i warzywnych w wyciskarce, pewnie można wykorzystać to co zostaje, może jest to pomysł do kolejnych przepisów?

pozdrawiam i dziękuję za tę cudowną kopalnię inspiracji

Martyna
Gość

Nareszcie znalazłam jakąś alternatywę dla mojej córci w związku ze zbliżającymi się świętami wielkanocnymi 🙂 niestety jest uczulona na laktozę, a chciałabym żeby mogła się zajadać z całą rodziną, nie czując, że coś ją omija. Zabieram, sprawdzę – na pewno będzie pyszna ! 🙂

ewa
Gość
ewa

P. Magdo, przypominam o niechlubnych wlasciowsciach syropu z agawy… a juz mialam go kupowac, tylko przypomnialo mi sie ze jednak WCJ chyba go nie polecalo…