fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
17 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
gin
gin
7 lat temu

Intrygujący pomysł 🙂

Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  gin

Dziękuję 🙂

chmurka
chmurka
7 lat temu

właśnie jestem w trakcie robienia tego plentnika, ale zdążyłam już skosztować spodu i jest boski! w końcu będę mogła zastąpić herbatniki w wielu przepisach
dzięki za ten przepis ^^

Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  chmurka

Bardzo proszę. 🙂 Mam nadzieję, że reszta też będzie Ci smakować 🙂 Ściskam

Agata *Skylar* Bro
7 lat temu

nie mogłam nigdzie znaleźć kaszki kukurydzianej… zastanawiam się czy użyć mąki kukurydzianej, a może kaszy manny, a może po prostu zrobić coś innego? 😉

Magda Gembacka
7 lat temu

Z mąki kukurydzianej nigdy nie robiłam tego ciasta, ani z innej kaszy. Podejrzewam, że z jaglanej też by wyszłó, ale głowy nie dam sobie uciąć 😉

Agata *Skylar* Bro
7 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Melduje ze z maki kukurydzianej wyszlo super! 🙂

Magda Gembacka
7 lat temu

Super. Dziękuję za informację 🙂

Milena
Milena
7 lat temu

Hej, napiszesz jaka powinna być tortownica? Rozmiar?

Milena
Milena
7 lat temu

A ile maki użyłas?

Agata *Skylar* Bro
7 lat temu
Reply to  Milena

Tyle samo mniej więcej. Wyszło b.fajnie

Bala Retreats
Bala Retreats
7 lat temu

jaki rodzaj cukru mozna jesc po zakonczeniu diety: czy miod albo cukier kokosowy jest dobry?

Maryna
Maryna
5 lat temu

Własnie robię ciasto (kilka dni temu zrobiłam jagielnik, cudowny) i zapomnialam calkowicie o moczeniu migdałów. Ale mam nerkowce, czy mogę zrobić podmianę?

ELA
ELA
5 lat temu

Witam, mam pytanie odnośnie migdalow: czy mają być obrane że skórki po namoczeniu czy w jaki sposób?
Pozdrasiam

Elżbieta
Elżbieta
8 miesięcy temu

Super smaczne, proste i zdrowe ciasto, dziękuję

Last edited 8 miesięcy temu by Elżbieta
17
0
Would love your thoughts, please comment.x