Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

16
Dodaj komentarz

avatar
7 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MagdaELAMarynaBala RetreatsAgata *Skylar* Bro Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
gin
Gość

Intrygujący pomysł 🙂

Magda Gembacka
Gość

Dziękuję 🙂

chmurka
Gość
chmurka

właśnie jestem w trakcie robienia tego plentnika, ale zdążyłam już skosztować spodu i jest boski! w końcu będę mogła zastąpić herbatniki w wielu przepisach
dzięki za ten przepis ^^

Magda Gembacka
Gość

Bardzo proszę. 🙂 Mam nadzieję, że reszta też będzie Ci smakować 🙂 Ściskam

Agata *Skylar* Bro
Gość

nie mogłam nigdzie znaleźć kaszki kukurydzianej… zastanawiam się czy użyć mąki kukurydzianej, a może kaszy manny, a może po prostu zrobić coś innego? 😉

Magda Gembacka
Gość

Z mąki kukurydzianej nigdy nie robiłam tego ciasta, ani z innej kaszy. Podejrzewam, że z jaglanej też by wyszłó, ale głowy nie dam sobie uciąć 😉

Agata *Skylar* Bro
Gość

Melduje ze z maki kukurydzianej wyszlo super! 🙂

Magda Gembacka
Gość

Super. Dziękuję za informację 🙂

Milena
Gość
Milena

Hej, napiszesz jaka powinna być tortownica? Rozmiar?

Milena
Gość
Milena

A ile maki użyłas?

Agata *Skylar* Bro
Gość

Tyle samo mniej więcej. Wyszło b.fajnie

Bala Retreats
Gość
Bala Retreats

jaki rodzaj cukru mozna jesc po zakonczeniu diety: czy miod albo cukier kokosowy jest dobry?

Maryna
Gość
Maryna

Własnie robię ciasto (kilka dni temu zrobiłam jagielnik, cudowny) i zapomnialam calkowicie o moczeniu migdałów. Ale mam nerkowce, czy mogę zrobić podmianę?

ELA
Gość
ELA

Witam, mam pytanie odnośnie migdalow: czy mają być obrane że skórki po namoczeniu czy w jaki sposób?
Pozdrasiam