Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
16 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
gin
gin
3 lat temu

Intrygujący pomysł 🙂

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  gin

Dziękuję 🙂

chmurka
chmurka
3 lat temu

właśnie jestem w trakcie robienia tego plentnika, ale zdążyłam już skosztować spodu i jest boski! w końcu będę mogła zastąpić herbatniki w wielu przepisach
dzięki za ten przepis ^^

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  chmurka

Bardzo proszę. 🙂 Mam nadzieję, że reszta też będzie Ci smakować 🙂 Ściskam

Agata *Skylar* Bro
3 lat temu

nie mogłam nigdzie znaleźć kaszki kukurydzianej… zastanawiam się czy użyć mąki kukurydzianej, a może kaszy manny, a może po prostu zrobić coś innego? 😉

Magda Gembacka
3 lat temu

Z mąki kukurydzianej nigdy nie robiłam tego ciasta, ani z innej kaszy. Podejrzewam, że z jaglanej też by wyszłó, ale głowy nie dam sobie uciąć 😉

Agata *Skylar* Bro
3 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Melduje ze z maki kukurydzianej wyszlo super! 🙂

Magda Gembacka
3 lat temu

Super. Dziękuję za informację 🙂

Milena
Milena
3 lat temu

Hej, napiszesz jaka powinna być tortownica? Rozmiar?

Milena
Milena
3 lat temu

A ile maki użyłas?

Agata *Skylar* Bro
3 lat temu
Reply to  Milena

Tyle samo mniej więcej. Wyszło b.fajnie

Bala Retreats
Bala Retreats
3 lat temu

jaki rodzaj cukru mozna jesc po zakonczeniu diety: czy miod albo cukier kokosowy jest dobry?

Maryna
Maryna
1 rok temu

Własnie robię ciasto (kilka dni temu zrobiłam jagielnik, cudowny) i zapomnialam calkowicie o moczeniu migdałów. Ale mam nerkowce, czy mogę zrobić podmianę?

ELA
ELA
1 rok temu

Witam, mam pytanie odnośnie migdalow: czy mają być obrane że skórki po namoczeniu czy w jaki sposób?
Pozdrasiam

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x