fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
13 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Aneta Marcol
9 lat temu

Kiedy spojrzałam na miniaturkę w pierwszej chwili, myślałam, że są to babeczki z kremem 😀
Tak czy inaczej – bardzo kreatywne podanie i oryginalny przepis! I zdjęcia piękne! Pozdrawiam!

Daria.
9 lat temu

super pomysł! muszę pokazać mamie, trzeba po prostu zrobić! i tak myślę, że świetnie się sprawdzą na wielkanocnym stole 🙂

Agnieszka Naj
Agnieszka Naj
9 lat temu

Am-mniam 😉 Tylko samo awokado jest takie pyszne, że zawsze mi go szkoda do past 😉

margot
9 lat temu

coś zachwycającego i to jak , chyba muszę przebudować menu na Wielkanoc

Anna
Anna
9 lat temu

Wypróbuję na pewno:) czy o tej porze roku jest dostępny świeży szpinak?

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Anna

Super, koniecznie daj znać czy smakowały 🙂 Co do szpinaku to o tej porze roku można kupić pakowany. Ja kupuję taki w wersji eko.

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  margot

😀 Przebuduj, albo rozbuduj 🙂 Ściskam

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Agnieszka Naj

😀 Och, ja też lubię awokado saute, z odrobiną soku z cytryny. Mniam

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Daria.

Zróbcie i podzielcie się wrażeniami smakowymi 🙂

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Aneta Marcol

Dzięki 🙂 Taki krem i na babeczki się nadaje. Trzeba tylko wywalić czosnek, bazylię zastąpić np. miętą albo pominąć, posłodzić, dodać wanilię, albo wiórki kokosowe.:) Pozdrawiam

Anna
Anna
9 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Pieczarkosy super:) zielona pasta mniam

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Anna

Cieszę się, że smakowały 🙂 Ściskam wiosennie 🙂

mamawkuchni
mamawkuchni
8 lat temu

Świetny przepis! Z chęcią wykorzystam zieloną pastę też w innym daniach. Pozdrawiam i zapraszam do siebie https://mamawkuchni.wordpress.com/ 🙂

13
0
Would love your thoughts, please comment.x