fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
9 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Margot
Margot
8 lat temu

pyszna to musi być pasta i jeszcze pełna żelaza

Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Margot

Oj, tak. Spróbuj to się przekonasz 🙂

Daria.
8 lat temu

uwielbiam jeść świeże, naturalne pieczywo, dlatego też kocham wszelkiego rodzaju pomysły na kanapkowe pasty 🙂 ten jest genialny!

Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Daria.

Dziękuję. 🙂

trackback

[…] pastę pistacjowo-porową, […]

trackback

[…] pastę pistacjowo-porową, […]

Małgorzata
Małgorzata
4 lat temu

A myślisz że można by dodać do tej pasty jakieś strączki?

Kasia
Kasia
2 lat temu

Czy to mają być pistacje „surowe” czy takie już uprażone z solą?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x