fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
9 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
natalia
natalia
8 lat temu

coś w moim stylu.. Pychota 😀

mopswkuchni.net
mopswkuchni.net
8 lat temu

Bardzo fajne danie z psiankami. Zapraszam Cię do dodania go do akcji Warzywa psiankowate 2015 🙂

Gosia
Gosia
8 lat temu

Pyszne:) Zrobiłam w wersji z kminkiem i było bardzo smaczne, ale ostatnio spróbowałam tylko z odrobiną soli i pieprzu (bez cynamonu i kminku) i chyba taka łagodna wersja smakuje mi najbardziej, Kolejnym razem mam nadzieję uda mi się spróbowac z czarnuszką. A i jeszcze ….niebiański jest ten bakłażan, zjadłam połowe.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Gosia

Super. Bardzo się cieszę, że smakowało 🙂 Pozdrawiam

Gosia
Gosia
6 lat temu

Hmm nie wiem jak to jest ale wszystko co przygotowuje z Twojej strony nie dość że wychodzi to jeszcze jest bardzo smaczne. Chyba mamy podobne kubki smakowe 🙂 Od 3 tyg
z powodów zdrowotnych jestem na diecie prawie wegańskiej (prawie bo nie toleruje wszystkich strączków poza ciecierzycą i zgodnie z zaleceniem dietetyka muszę wspomagać się rybami lub mięsem) stąd bardzo często korzystam z Twoich przepisów i jak znajdę czas na poszukiwanie Twojej książki to z pewnością ją kupie. Pozdrawiam.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
6 lat temu
Reply to  Gosia

Gosiu, bardzo się cieszę, że trafiam w Twoje gusta smakowe 🙂 Mam nadzieję, że książka również przypadnie Ci do gustu 🙂 Pozdrawiam serdecznie.

Diana
5 lat temu

Nie mam bakłażana, ale dodam marchewkę 🙂 mam wielką ochotę na ciecierzycę dzisiaj i spróbuję pokombinować. Może dodam też resztkę dyni? Jak myślisz, będzie się to wszystko dobrze komponować? 🙂
ściskam!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x