Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

6
Dodaj komentarz

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
GosiamagdaMagda K.MarAsia Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
shaday
Gość

Genialne! Na pewno wypróbuję 🙂

Asia
Gość

Witam-również polecam ten przepis,częto robię w domu.Natomiat nie dodaję sody!Po co dodawać truciznę do tak zdrowych składników?

Mar
Gość

cudowna:) I zdrowa. Koniecznie muszę przetestować ją na sobie i Lu;)
ps. pierwszy raz słyszę, żeby soda była trucizną, raczej pomaga wręcz leczyć, i nie tylko zgagę, ale i nerki podobno. Jest całkowicie bezpieczna także jako środek do czyszczenia w domu, zwłaszcza gdy są maluchy, dlatego używają jej zwolennicy ekologicznego stylu życia. Ale jeśli istnieje jakiś artykuł twierdzący, że soda jest trucizną z chęcią poczytam, bo w moich wypiekach i w ogóle w domu jest bardzo często używana.

Magda K.
Gość

zapiekanej jeszcze nie próbowałam, a wygląda wspaniale

magda
Gość

zrobiłam, podałam jako ciasto, 3-letni Kacper jadł i nucił “am mniam”!
bez śliwek, bo zabrakło, za to z jabłkami i gruszkami. Przepis na mleko ryżowe wyszukałam gdzieś w necie (z gotowanego ryżu miksowanego z wodą i wyciskanego przez sito – to tak się robi? 🙂 )

Gosia
Gość

Zrobiłam w prodiżu. W smaku bardzo dobre,ale wszystko pływa. Co mogłam zrobić źle???