Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

19
Dodaj komentarz

avatar
12 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Magda GembackaJustynaMagdaAnnaEla Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
vegan&vain
Gość

Bardzo pomyslowe, zeby nerkowce zagescic agarem, na pewno wyprobuje 😉

margot
Gość

oooo tak tak te z nerkowców i migdałów uwielbiam , ja najczęściej zakwaszam je odrobina soku z ogórków kiszonych ,ale wszelkie podróby nabiały uwielbiam(a sam nabiał poza masłem nie tego)

anna z
Gość

Apetycznie wygląda ten serek, sama bym się skusiła.

gin
Gość

Hmm… Ciekawie musi taki serek smakować, kiedyś wypróbuję 🙂

Nazwa (wymagany)joanna
Gość

Nie moge dostac agaru, a bez niego czy sie uda? a jak nie agar to co?

Katarzyna
Gość

Witaj, miło mi zaprosić Cię do zabawy:
http://vegarnkowo.blogspot.com/2012/11/liebster-blog.html
Pozdrawiam.

mariposa
Gość

Serek jak wyglada tak tez smakuje. Pychota!

Ela
Gość
Ela

czy nerkowce można zastąpić jakimiś innymi orzechami?:)

Ela
Gość
Ela

Już się od niego uzależniłam. Teraz kupuję orzechy na kg. Pozdrawiam, Ela:)

Anna
Gość
Anna

Pani Magdaleno super serek!!! Konsystencja bardzo fajna choć u mnie bardziej wyszedł do smarowania- robiłam na domowym mleku owsianym, z czosnkiem smakuje niczym fromage:) czy ma Pani może jakiś pomysł co dodać, aby smakował trochę jak camembert?:)

Justyna
Gość
Justyna

Niestety nie smakuje:( ser wyszedł bardzo mdły (nie licząc mocnego posmaku czosnku)

Magda Gembacka
Gość

Przykro mi, że nie smakował.

trackback

[…] w szkole. Tęczowy serek można przygotować z kremowego tofu lub przyrządzić np. z nerkowców (przepis) lub mleka sojowego (przepis). Do niego dodaje się naturalne barwniki: sok z buraka oraz jagód, […]