fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
19 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
vegan&vain
11 lat temu

Bardzo pomyslowe, zeby nerkowce zagescic agarem, na pewno wyprobuje 😉

margot
11 lat temu

oooo tak tak te z nerkowców i migdałów uwielbiam , ja najczęściej zakwaszam je odrobina soku z ogórków kiszonych ,ale wszelkie podróby nabiały uwielbiam(a sam nabiał poza masłem nie tego)

anna z
11 lat temu

Apetycznie wygląda ten serek, sama bym się skusiła.

gin
gin
11 lat temu

Hmm… Ciekawie musi taki serek smakować, kiedyś wypróbuję 🙂

Nazwa (wymagany)joanna

Nie moge dostac agaru, a bez niego czy sie uda? a jak nie agar to co?

Katarzyna
11 lat temu

Witaj, miło mi zaprosić Cię do zabawy:
http://vegarnkowo.blogspot.com/2012/11/liebster-blog.html
Pozdrawiam.

mariposa
11 lat temu

Serek jak wyglada tak tez smakuje. Pychota!

Ela
Ela
10 lat temu

czy nerkowce można zastąpić jakimiś innymi orzechami?:)

Ela
Ela
10 lat temu

Już się od niego uzależniłam. Teraz kupuję orzechy na kg. Pozdrawiam, Ela:)

Anna
Anna
9 lat temu

Pani Magdaleno super serek!!! Konsystencja bardzo fajna choć u mnie bardziej wyszedł do smarowania- robiłam na domowym mleku owsianym, z czosnkiem smakuje niczym fromage:) czy ma Pani może jakiś pomysł co dodać, aby smakował trochę jak camembert?:)

Justyna
Justyna
7 lat temu

Niestety nie smakuje:( ser wyszedł bardzo mdły (nie licząc mocnego posmaku czosnku)

Magda Gembacka
Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  Justyna

Przykro mi, że nie smakował.

trackback

[…] w szkole. Tęczowy serek można przygotować z kremowego tofu lub przyrządzić np. z nerkowców (przepis) lub mleka sojowego (przepis). Do niego dodaje się naturalne barwniki: sok z buraka oraz jagód, […]

19
0
Would love your thoughts, please comment.x