fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
10 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Marzena
Marzena
10 lat temu

Nie rozumiem dlaczego nie widzę wpisów z lutego, jak wchodzę bezpośrednio na Am mniam. Muszę wejść w jakiś przepis i dopiero stamtąd w archiwum wybieram luty 2015 🙁

Magda Gembacka
Magda Gembacka
10 lat temu
Reply to  Marzena

Marzeno, spróbuj przeładować stronę CTRL + R lub F5 chyba że masz Maca to wtedy naciskasz jabłko +R. Po tym zabiegu powinno być wszystko okej. Pozdrawiam.

Marzena
Marzena
10 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Jest!! Udało się, dziękuję 🙂 Gdyby nie FB myślałabym, że nie ma nowych nowych wpisów, a na stronie ich nie było. Teraz już będę wiedziała jak sobie poradzić. Razem z moją córcią pozdrawiamy i dziękujemy za wspaniałe przepisy 🙂

Daria.
10 lat temu

ja akurat robiłam na razie twarożek z nerkowców, ale ten z migdałów też na pewno wypróbuję 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
10 lat temu
Reply to  Daria.

Wypróbuj. Są bardzo podobne do siebie smakowo.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
10 lat temu
Reply to  Marzena

Super, cieszę się, że jest okej i miło mi, że gotujecie z ammniam 🙂 Pozdrawiam również 🙂

Ola z Doliny Kulturalnej

A ile ten wody powinno być tak mniej więcej? Pierwszy raz o czym takim słyszę, ostatnio zaczęłam eksperymenty w kuchni, zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
10 lat temu

Olu, kilka łyżek, 2-5. Wszystko zależy jaką chcesz mieć konsystencję serka. Zaczniej od dwócha, a potem możesz dodać jeśli będzie to konieczne. Pozdrawiam.

Staromodna
Staromodna
7 lat temu

Czy do zrobienia tego twarozku mozna wykorzystac pulpe migdalowa pozostala po produkcji mleka?

Magda Gembacka
Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  Staromodna

Tak, jak najbardziej 🙂

10
0
Would love your thoughts, please comment.x