Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

10
Dodaj komentarz

avatar
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Magda GembackaStaromodnaOla z Doliny KulturalnejDaria.Marzena Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Marzena
Gość
Marzena

Nie rozumiem dlaczego nie widzę wpisów z lutego, jak wchodzę bezpośrednio na Am mniam. Muszę wejść w jakiś przepis i dopiero stamtąd w archiwum wybieram luty 2015 🙁

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Marzeno, spróbuj przeładować stronę CTRL + R lub F5 chyba że masz Maca to wtedy naciskasz jabłko +R. Po tym zabiegu powinno być wszystko okej. Pozdrawiam.

Marzena
Gość
Marzena

Jest!! Udało się, dziękuję 🙂 Gdyby nie FB myślałabym, że nie ma nowych nowych wpisów, a na stronie ich nie było. Teraz już będę wiedziała jak sobie poradzić. Razem z moją córcią pozdrawiamy i dziękujemy za wspaniałe przepisy 🙂

Daria.
Gość

ja akurat robiłam na razie twarożek z nerkowców, ale ten z migdałów też na pewno wypróbuję 🙂

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Wypróbuj. Są bardzo podobne do siebie smakowo.

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Super, cieszę się, że jest okej i miło mi, że gotujecie z ammniam 🙂 Pozdrawiam również 🙂

Ola z Doliny Kulturalnej
Gość

A ile ten wody powinno być tak mniej więcej? Pierwszy raz o czym takim słyszę, ostatnio zaczęłam eksperymenty w kuchni, zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Olu, kilka łyżek, 2-5. Wszystko zależy jaką chcesz mieć konsystencję serka. Zaczniej od dwócha, a potem możesz dodać jeśli będzie to konieczne. Pozdrawiam.

Staromodna
Gość
Staromodna

Czy do zrobienia tego twarozku mozna wykorzystac pulpe migdalowa pozostala po produkcji mleka?

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Tak, jak najbardziej 🙂