Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

12
Dodaj komentarz

avatar
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MagdaDorotaomletozziemargot Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Kasia K.
Gość

Dla dzieci może i owszem, natomiast dla osób z chorą tarczycą – raczej nie. Soja jest wolotwórcza i zaleca się jej wyeliminowanie z diety w przypadku stwierdzonej choroby. Od czasu do czasu – wiadomo, można, bo bez zboczeń. Ale nie za często.
Dzięki natomiast za linka do fundacji – słyszałam to i owo tu i ówdzie, a sprawdzonych badań mi brakowało.

margot
Gość

Jaki słodziutki kolor, pyszny koktajl
Mi się też wydaje ,że z tą soją to przesada, no GMO to syf i ciężko znaleźć bez tego soje i to chyba jest najgorsze i raczej trzeba używać tak jak tysiące lat używają Azjaci, czyli tofu tak , proteina raczej nie , tempeh i miso jak najbardziej , czyste wyciągi z soi nie

ozzie
Gość

Przede wszystkim piękny blog! Będę tu zaglądać. Są sprzeczne informacje na temat soi ale wydaje mi się że ta sfermentowana jest bezpieczna. Przecież Japończycy to najzdrowszy naród i to podobno nie dzięki rybom a właśnie miso i tofu :-)))

ozzie
Gość

Przede wszystkim piękny blog! Będę tu zaglądać. Są sprzeczne informacje na temat soi ale wydaje mi się że ta sfermentowana jest bezpieczna. Przecież Japończycy to najzdrowszy naród i to podobno nie dzięki rybom a właśnie miso i tofu :-)))

omlet
Gość

Dziś zrobiłam – pycha! Świetny przepis, łatwe wykonanie:)

Dorota
Gość
Dorota

Jestem zakochana. W Twoim blogu i w tym koktajlu 🙂
Jako człowiek o niewielkich zdolnościach kulinarnych i małej chęci do zmiany tego stanu muszę stwierdzić, że przepisy, które publikujesz są super 🙂