Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
12 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Kasia K.
6 lat temu

Dla dzieci może i owszem, natomiast dla osób z chorą tarczycą – raczej nie. Soja jest wolotwórcza i zaleca się jej wyeliminowanie z diety w przypadku stwierdzonej choroby. Od czasu do czasu – wiadomo, można, bo bez zboczeń. Ale nie za często.
Dzięki natomiast za linka do fundacji – słyszałam to i owo tu i ówdzie, a sprawdzonych badań mi brakowało.

margot
6 lat temu

Jaki słodziutki kolor, pyszny koktajl
Mi się też wydaje ,że z tą soją to przesada, no GMO to syf i ciężko znaleźć bez tego soje i to chyba jest najgorsze i raczej trzeba używać tak jak tysiące lat używają Azjaci, czyli tofu tak , proteina raczej nie , tempeh i miso jak najbardziej , czyste wyciągi z soi nie

ozzie
6 lat temu

Przede wszystkim piękny blog! Będę tu zaglądać. Są sprzeczne informacje na temat soi ale wydaje mi się że ta sfermentowana jest bezpieczna. Przecież Japończycy to najzdrowszy naród i to podobno nie dzięki rybom a właśnie miso i tofu :-)))

ozzie
6 lat temu

Przede wszystkim piękny blog! Będę tu zaglądać. Są sprzeczne informacje na temat soi ale wydaje mi się że ta sfermentowana jest bezpieczna. Przecież Japończycy to najzdrowszy naród i to podobno nie dzięki rybom a właśnie miso i tofu :-)))

omlet
6 lat temu

Dziś zrobiłam – pycha! Świetny przepis, łatwe wykonanie:)

Dorota
Dorota
6 lat temu

Jestem zakochana. W Twoim blogu i w tym koktajlu 🙂
Jako człowiek o niewielkich zdolnościach kulinarnych i małej chęci do zmiany tego stanu muszę stwierdzić, że przepisy, które publikujesz są super 🙂

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x