Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

14
Dodaj komentarz

avatar
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
AnkaMagdaMonikaMagdalenaPaulina Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Arnika
Gość

Pięknie wyglądają! Też upiekłam bezglutenowe:)

margot
Gość

Magda , zmieniłaś ten przepis w prawdziwie mercedesowy przepis na pierniczki
Piękne te poświąteczne twoje zdjecia

p.s ja o fajnych potraw nawet niby takich wigilijnych chętnie poczytam już nawet po świętach

Julia
Gość

Zrobiłam ciasto zgodnie z przepisem, ale wyszło bardzo mokre i lepkie i nijak nie da się go rozwałkować, że o wycinaniu kształtów z foremek nie wspomnę. Użyłam oliwy z oliwek i miodu. Dosypywałam zmielone siemię lniane i mąki groszkowej dla zagęszczenia, ale niewiele pomogło. Mogłabyś coś doradzić, z czego to mogło wynikać?
Pozdrawiam

wiola
Gość
wiola

Witam,
czym można zastąpić trudno dostępną mąkę migdałową ?

Justyna
Gość
Justyna

Dziękuję za przepis. Chciałabym zapytać jak długo można takie pierniki przechowywać. Chciałabym zrobić je z dziećmi jutro ale nie wiem czy do Świąt wytrzymają (i nie mam na myśli naszych łasuchów 🙂

Paulina
Gość
Paulina

Czy te pierniczki ogólnie są miękkie?? Czy też po jakimś czasie robią się twarde??

Monika
Gość
Monika

olej kokosowy może być? ile to będzie łyżek?

Anka
Gość
Anka

Niestety moj bleder nie zmielił idealnie siemienia lnianego , i przez to pierniczki w cętki ,i są bardzo twarde 🙁 ,pozdrawiam