fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
14 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Arnika
11 lat temu

Pięknie wyglądają! Też upiekłam bezglutenowe:)

margot
11 lat temu

Magda , zmieniłaś ten przepis w prawdziwie mercedesowy przepis na pierniczki
Piękne te poświąteczne twoje zdjecia

p.s ja o fajnych potraw nawet niby takich wigilijnych chętnie poczytam już nawet po świętach

Julia
11 lat temu

Zrobiłam ciasto zgodnie z przepisem, ale wyszło bardzo mokre i lepkie i nijak nie da się go rozwałkować, że o wycinaniu kształtów z foremek nie wspomnę. Użyłam oliwy z oliwek i miodu. Dosypywałam zmielone siemię lniane i mąki groszkowej dla zagęszczenia, ale niewiele pomogło. Mogłabyś coś doradzić, z czego to mogło wynikać?
Pozdrawiam

wiola
wiola
10 lat temu

Witam,
czym można zastąpić trudno dostępną mąkę migdałową ?

Justyna
Justyna
10 lat temu

Dziękuję za przepis. Chciałabym zapytać jak długo można takie pierniki przechowywać. Chciałabym zrobić je z dziećmi jutro ale nie wiem czy do Świąt wytrzymają (i nie mam na myśli naszych łasuchów 🙂

Paulina
Paulina
10 lat temu

Czy te pierniczki ogólnie są miękkie?? Czy też po jakimś czasie robią się twarde??

Monika
Monika
9 lat temu

olej kokosowy może być? ile to będzie łyżek?

Anka
Anka
9 lat temu

Niestety moj bleder nie zmielił idealnie siemienia lnianego , i przez to pierniczki w cętki ,i są bardzo twarde 🙁 ,pozdrawiam

14
0
Would love your thoughts, please comment.x