fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
14 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Arnika
12 lat temu

Pięknie wyglądają! Też upiekłam bezglutenowe:)

margot
12 lat temu

Magda , zmieniłaś ten przepis w prawdziwie mercedesowy przepis na pierniczki
Piękne te poświąteczne twoje zdjecia

p.s ja o fajnych potraw nawet niby takich wigilijnych chętnie poczytam już nawet po świętach

Julia
12 lat temu

Zrobiłam ciasto zgodnie z przepisem, ale wyszło bardzo mokre i lepkie i nijak nie da się go rozwałkować, że o wycinaniu kształtów z foremek nie wspomnę. Użyłam oliwy z oliwek i miodu. Dosypywałam zmielone siemię lniane i mąki groszkowej dla zagęszczenia, ale niewiele pomogło. Mogłabyś coś doradzić, z czego to mogło wynikać?
Pozdrawiam

wiola
wiola
11 lat temu

Witam,
czym można zastąpić trudno dostępną mąkę migdałową ?

Justyna
Justyna
11 lat temu

Dziękuję za przepis. Chciałabym zapytać jak długo można takie pierniki przechowywać. Chciałabym zrobić je z dziećmi jutro ale nie wiem czy do Świąt wytrzymają (i nie mam na myśli naszych łasuchów 🙂

Paulina
Paulina
11 lat temu

Czy te pierniczki ogólnie są miękkie?? Czy też po jakimś czasie robią się twarde??

Monika
Monika
10 lat temu

olej kokosowy może być? ile to będzie łyżek?

Anka
Anka
10 lat temu

Niestety moj bleder nie zmielił idealnie siemienia lnianego , i przez to pierniczki w cętki ,i są bardzo twarde 🙁 ,pozdrawiam

14
0
Would love your thoughts, please comment.x