Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

25
Dodaj komentarz

avatar
16 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Magda GembackaMargiJadłospis na dzień od Am mniam - Zdrowy PrzedszkolakJoannaMagdalena Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
margot
Gość

przepyszna jest !!!!!!!!!!!!!!!

Moni
Gość

Lubię pasty do pieczywa… a Twoja prezentuje się pysznie 🙂

Qchenne-inspiracje, Małgosia
Gość

Pasty bardzo lubię. Muszę wypróbować Twoją 🙂

zielenina
Gość

robiłam w wersji rozłącznej, razem też musi być pyszne w sumie 🙂

Emma
Gość
Emma

Nigdy nie robilam past i chcialabym sie zapytac czym najlepiej zmiksowac i jak dlugo mozna przechowywac? orzechowe pewnie dluzej niz z warzyw?

Aurora
Gość

O wow, to mi brzmi bardzo smacznie i wiosennie 😀

Ewa
Gość

O!Super pomysł!!! Ja od kilku dni robię podobną: ze słonecznikiem i pestkami dyni (dużo magnezu!) no i zaraz lecę po kiełki.
Pozdrawiam:)

Ela
Gość
Ela

Zrobiłam wczoraj. Jest pyszna!

margot
Gość

Magda, a kotleciki te co na FB pokazywałaś kiedy będą ?Bo pomyślałam ,że zrobię jakieś na majówkę kotlety i te by mi chyba pasowały :)))
buziaki ślę

margot
Gość

chcesz to masz:D u ciebie Magda marzenia spełniają się natychmiast *

birke
Gość
birke

pyszna! moj poltoraroczniak palcami wyjadal:)

Marta
Gość
Marta

Zrobilam wczoraj, bardzo dobra pasta i super pomysl dla tych co nie jedza miesa a szukaja nowych pomyslow do kanapek :))) Ja dodalam do niej troche siemienia i pestek dyni 🙂 Nie przestawaj nad zadziwiac – sledze Cie (tzn twoja inwencje tworcza) codzienie na fb :)) serdecznie pozdrawiam 🙂

Karolina
Gość
Karolina

Witam. Jestem pod ogromnym wrażeniem pani strony jest po prostu GENIALNA. Jestem młodą mama i zależy mi na zdrowych pełnowartosciowych posiłkach dla mojego szkraba( rocznego:-)) ale juz kończyły mi sie pomysły ale juz teraz mam ich masę dzięki pani:-)
A jeśli chodzi o ta paste czy orzechy obrac z tej skórki?

Joanna
Gość
Joanna

Witam!
Dziś będę przygotowywała pastę, zapowiada się smakowicie :). Co do słonecznika – najpierw podprażyć pestki, a później namoczyć tak? I namoczyć po prostu zalewając wodą? Banalne pytania, ale słaba ze mnie kucharka :/

trackback

[…] Pasta orzechowo-słonecznikowa […]

Margi
Gość
Margi

Witam w przepisie są podprażone ziarna słonecznika a dalej czytamy że namoczone od razu miksować, a jak ma być naprawdę? To jednak bardzo istotne, pozdrawiam 🙂

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Najpierw słonecznik trzeba podprażyć, wystodzić, namoczyć na te 2-3 godziny, a potem zmiksować z resztą składników 🙂

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Dokładnie tak.