fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
25 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
margot
11 lat temu

przepyszna jest !!!!!!!!!!!!!!!

Moni
11 lat temu

Lubię pasty do pieczywa… a Twoja prezentuje się pysznie 🙂

Qchenne-inspiracje, Małgosia

Pasty bardzo lubię. Muszę wypróbować Twoją 🙂

zielenina
11 lat temu

robiłam w wersji rozłącznej, razem też musi być pyszne w sumie 🙂

Emma
Emma
11 lat temu

Nigdy nie robilam past i chcialabym sie zapytac czym najlepiej zmiksowac i jak dlugo mozna przechowywac? orzechowe pewnie dluzej niz z warzyw?

Aurora
11 lat temu

O wow, to mi brzmi bardzo smacznie i wiosennie 😀

Ewa
Ewa
11 lat temu

O!Super pomysł!!! Ja od kilku dni robię podobną: ze słonecznikiem i pestkami dyni (dużo magnezu!) no i zaraz lecę po kiełki.
Pozdrawiam:)

Ela
Ela
11 lat temu

Zrobiłam wczoraj. Jest pyszna!

margot
11 lat temu

Magda, a kotleciki te co na FB pokazywałaś kiedy będą ?Bo pomyślałam ,że zrobię jakieś na majówkę kotlety i te by mi chyba pasowały :)))
buziaki ślę

margot
11 lat temu

chcesz to masz:D u ciebie Magda marzenia spełniają się natychmiast *

birke
birke
11 lat temu

pyszna! moj poltoraroczniak palcami wyjadal:)

Marta
Marta
11 lat temu

Zrobilam wczoraj, bardzo dobra pasta i super pomysl dla tych co nie jedza miesa a szukaja nowych pomyslow do kanapek :))) Ja dodalam do niej troche siemienia i pestek dyni 🙂 Nie przestawaj nad zadziwiac – sledze Cie (tzn twoja inwencje tworcza) codzienie na fb :)) serdecznie pozdrawiam 🙂

Karolina
Karolina
11 lat temu

Witam. Jestem pod ogromnym wrażeniem pani strony jest po prostu GENIALNA. Jestem młodą mama i zależy mi na zdrowych pełnowartosciowych posiłkach dla mojego szkraba( rocznego:-)) ale juz kończyły mi sie pomysły ale juz teraz mam ich masę dzięki pani:-)
A jeśli chodzi o ta paste czy orzechy obrac z tej skórki?

Joanna
Joanna
11 lat temu

Witam!
Dziś będę przygotowywała pastę, zapowiada się smakowicie :). Co do słonecznika – najpierw podprażyć pestki, a później namoczyć tak? I namoczyć po prostu zalewając wodą? Banalne pytania, ale słaba ze mnie kucharka :/

trackback

[…] Pasta orzechowo-słonecznikowa […]

Margi
Margi
9 lat temu

Witam w przepisie są podprażone ziarna słonecznika a dalej czytamy że namoczone od razu miksować, a jak ma być naprawdę? To jednak bardzo istotne, pozdrawiam 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Margi

Najpierw słonecznik trzeba podprażyć, wystodzić, namoczyć na te 2-3 godziny, a potem zmiksować z resztą składników 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Joanna

Dokładnie tak.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x