Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

10
Dodaj komentarz

avatar
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Wegański Sylwester - roślinne menu na grudniowe szaleństwoMagda GembackaGosiaEwelajnaMELKA Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Daria.
Gość

wyszła przepyszna pasta z całą pewności! z fasoli i orzechów musiała smakować świetnie 🙂 na kanapki do szkoły będzie idealna 🙂

MELKA
Gość

Robię pasztet z podobnych składników ale pastę muszę wypróbować. Będzie na szybkie kanapki;-) udanej końcówki weekendu! Pozdrowienia.

ewelajna
Gość
ewelajna

Jutro tą pastę zrobie,bo musze namoczyć fasolke 😉 jak długo moczyć natomiast orzechy? A powiedz mi Magdo, czym Ty miksujesz? Ostanio coraz czesciej mysle nad zakupem nowego blendera, stary czasem nie daje już rady.

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Super. Daj znać, czy smakowała 🙂 Jeśli chodzi o blendery to ja używam Braun aMQ745 i blender kielichowy Vitamix. A niebawem na blogu będzie wpis o blenderach właśnie 🙂

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Wypróbuj koniecznie 🙂

Ewelajna
Gość
Ewelajna

Pasta zrobiona i wyszla palce lizac! Faktycznie pachnie jak smalec, a jedyny mankament stanowily orzechy wloskie- jakies trefne kupilam i troche gorzkie. Mimo to po przyprawieniu ledwo to mozna wyczuc, pasta jest super szczegolnie w towarzystwie kiszonego ogorka. Moj maz natomiast dopoki mu nie powiedzialam, byl przekonany ze konsumuje kanapki z asztetem wieprzowym ( choc ja w ogole takich rzeczy nie posiadam w lodowce hehe ). Reasumujac, zaczynam robic pasty i czekam z niecierpliwoscia na wpis o blenderach! Pozdrawiam i dziekuje za swietny przepis!

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Bardzo proszę. Cieszę się, że smakowała. Nie spodziewałam się, że ktoś go pomyli z pasztetem wieprzowym hehe 😉 Pozdrawiam

Gosia
Gość
Gosia

puszna ta pasta, robilam tym razem z takiej duzej fasoli i jest przepyszna;)dziekuje za przepis;)

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Nie ma za co 🙂 Miło mi, że pasta smakowała 🙂

trackback

[…] pastę z fasoli i orzechów włoskich, […]