Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
10 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Daria.
5 lat temu

wyszła przepyszna pasta z całą pewności! z fasoli i orzechów musiała smakować świetnie 🙂 na kanapki do szkoły będzie idealna 🙂

MELKA
5 lat temu

Robię pasztet z podobnych składników ale pastę muszę wypróbować. Będzie na szybkie kanapki;-) udanej końcówki weekendu! Pozdrowienia.

ewelajna
ewelajna
5 lat temu

Jutro tą pastę zrobie,bo musze namoczyć fasolke 😉 jak długo moczyć natomiast orzechy? A powiedz mi Magdo, czym Ty miksujesz? Ostanio coraz czesciej mysle nad zakupem nowego blendera, stary czasem nie daje już rady.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  ewelajna

Super. Daj znać, czy smakowała 🙂 Jeśli chodzi o blendery to ja używam Braun aMQ745 i blender kielichowy Vitamix. A niebawem na blogu będzie wpis o blenderach właśnie 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  MELKA

Wypróbuj koniecznie 🙂

Ewelajna
Ewelajna
5 lat temu

Pasta zrobiona i wyszla palce lizac! Faktycznie pachnie jak smalec, a jedyny mankament stanowily orzechy wloskie- jakies trefne kupilam i troche gorzkie. Mimo to po przyprawieniu ledwo to mozna wyczuc, pasta jest super szczegolnie w towarzystwie kiszonego ogorka. Moj maz natomiast dopoki mu nie powiedzialam, byl przekonany ze konsumuje kanapki z asztetem wieprzowym ( choc ja w ogole takich rzeczy nie posiadam w lodowce hehe ). Reasumujac, zaczynam robic pasty i czekam z niecierpliwoscia na wpis o blenderach! Pozdrawiam i dziekuje za swietny przepis!

Magda Gembacka
Magda Gembacka
5 lat temu
Reply to  Ewelajna

Bardzo proszę. Cieszę się, że smakowała. Nie spodziewałam się, że ktoś go pomyli z pasztetem wieprzowym hehe 😉 Pozdrawiam

Gosia
Gosia
4 lat temu

puszna ta pasta, robilam tym razem z takiej duzej fasoli i jest przepyszna;)dziekuje za przepis;)

Magda Gembacka
Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  Gosia

Nie ma za co 🙂 Miło mi, że pasta smakowała 🙂

trackback

[…] pastę z fasoli i orzechów włoskich, […]

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x